Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 467 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 One UI 7'nin yarın geleceğine dair bayağı bir söylentiler oldu ama hiç tabletler ile alakalı bir mevzu yok. Acaba geç falan mı gelir? Normal UI 7 ile arasında nasıl farklılıklar olur bilen var mıdır acaba? Birçok tablette bu özellik olmuyor çünkü.
One UI 7'nin yarın geleceğine dair bayağı bir söylentiler oldu ama hiç tabletler ile alakalı bir mevzu yok. Acaba geç falan mı gelir? Normal UI 7 ile arasında nasıl farklılıklar olur bilen var mıdır acaba? Birçok tablette bu özellik olmuyor çünkü.
legendnoobe Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 272 Yer windows Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 9 Nisan 2025 #2 Guncelmiyiz.com bu linkte Samsung güncelleme takvimini paylaşıyor buradan cihazına bakabilirsin.
burcuuyar Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Nisan 2025 #3 legendnoobe dedi: Guncelmiyiz.com bu linkte Samsung güncelleme takvimini paylaşıyor buradan cihazına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... ben baktım ama çalışmıyor sanırım site güncellememişler
legendnoobe dedi: Guncelmiyiz.com bu linkte Samsung güncelleme takvimini paylaşıyor buradan cihazına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... ben baktım ama çalışmıyor sanırım site güncellememişler
legendnoobe Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 272 Yer windows Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 9 Nisan 2025 #4 burcuuyar dedi: Ben baktım ama çalışmıyor sanırım site güncellememişler. Genişletmek için tıkla... Bende S23 ve tablet s9FE var görüyorum tarihlerini bilemedim. S23 14 Nisanda Tab s9FE test aşamasında yazıyor.
burcuuyar dedi: Ben baktım ama çalışmıyor sanırım site güncellememişler. Genişletmek için tıkla... Bende S23 ve tablet s9FE var görüyorum tarihlerini bilemedim. S23 14 Nisanda Tab s9FE test aşamasında yazıyor.
Av2xnn Centipat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 467 Makaleler 10 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #5 legendnoobe dedi: Bende S23 ve tablet s9FE var görüyorum tarihlerini bilemedim. S23 14 Nisanda Tab s9FE test aşamasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... Benim cihazım Tab A9+
legendnoobe dedi: Bende S23 ve tablet s9FE var görüyorum tarihlerini bilemedim. S23 14 Nisanda Tab s9FE test aşamasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... Benim cihazım Tab A9+
legendnoobe Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 272 Yer windows Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 9 Nisan 2025 #6 Av2xnn dedi: Benim cihazım Tab A9+ Genişletmek için tıkla... Tabletlerde daha tarihler belirli değil anladığım kadarıyla.
Av2xnn dedi: Benim cihazım Tab A9+ Genişletmek için tıkla... Tabletlerde daha tarihler belirli değil anladığım kadarıyla.
burcuuyar Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Nisan 2025 #7 legendnoobe dedi: Bende S23 ve tablet s9FE var görüyorum tarihlerini bilemedim. S23 14 Nisanda Tab s9FE test aşamasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... Benim tablet Tab S9 Plus ama bakarım yine.
legendnoobe dedi: Bende S23 ve tablet s9FE var görüyorum tarihlerini bilemedim. S23 14 Nisanda Tab s9FE test aşamasında yazıyor. Genişletmek için tıkla... Benim tablet Tab S9 Plus ama bakarım yine.