SpRAY* Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 112 Çözümler 1 10 Nisan 2025 #11 mr.root dedi: 10.04.2025 - One UI 7 Türkiye Saati ile saat 09.00 dan itibaren yayınlanmaya başladı. Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Sonumda dağıtmaya başladılar Herkese aynı anda gelmeyebilir toplam dağıtım süreci 24 ile 36 saat sürebilir. Genişletmek için tıkla... adam sevinçli sevinçli yazmış sabahın 10'unda, o an farkında değil tabi sadece Avrupa'ya geldiğinden
mr.root dedi: 10.04.2025 - One UI 7 Türkiye Saati ile saat 09.00 dan itibaren yayınlanmaya başladı. Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Sonumda dağıtmaya başladılar Herkese aynı anda gelmeyebilir toplam dağıtım süreci 24 ile 36 saat sürebilir. Genişletmek için tıkla... adam sevinçli sevinçli yazmış sabahın 10'unda, o an farkında değil tabi sadece Avrupa'ya geldiğinden
E Efe KIPKINER Centipat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 453 Çözümler 2 11 Nisan 2025 #12 SpRAY* dedi: adam sevinçli sevinçli yazmış sabahın 10'unda, o an farkında değil tabi sadece Avrupa'ya geldiğinden Genişletmek için tıkla... Harbi bizi de o kadar heveslendirdi, ağlıyorum şuan hala gelmedi.
SpRAY* dedi: adam sevinçli sevinçli yazmış sabahın 10'unda, o an farkında değil tabi sadece Avrupa'ya geldiğinden Genişletmek için tıkla... Harbi bizi de o kadar heveslendirdi, ağlıyorum şuan hala gelmedi.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #13 IOS'taki gibi beta profili benzeri olaylar yok mu One UI'da. O şekilde kuramıyor muyuz?
kafkaf45 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 581 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #14 epimedium dedi: IOS'taki gibi beta profili benzeri olaylar yok mu One UI'da. O şekilde kuramıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Türkiye beta olan ülkeler arasında değil ve Apple gibi geniş bir beta ağı yok Samsung'un. O yüzden ROM atarak ancak beta kurabilirsin
epimedium dedi: IOS'taki gibi beta profili benzeri olaylar yok mu One UI'da. O şekilde kuramıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Türkiye beta olan ülkeler arasında değil ve Apple gibi geniş bir beta ağı yok Samsung'un. O yüzden ROM atarak ancak beta kurabilirsin