One UI 7A serisine ne zaman gelecek?

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba arkadaşlar. Samsung A34 5G modelini kullanıyorum. One UI 7A serisine ne zaman gelecek? İnternete baktığımda Ocak-Şubat diyor ancak hala gelmedi. Her yerde farklı bir tarih var net tarihi bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 Mayıs 2025 tarihinde gelecek diye biliyorum. Bunu Türkiye'nin en büyük teknoloji kanalında yayınlandığına dayanarak söyledim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Sizin yerinizde olsam dayanamayıp beta yüklerdim. One Ui 7 çok hoş.

Beta sürümü s serilerinde ve sayılı ülkelerde var.

Sizce galaxy A 06 ıya yüklenmelimi?

Beta sürümü kullanmanızı önermem. Bende de A33 5G var. 3 ayda bir güncelleme alıyor. En son 2 ay önce ONE UI 6.1 geldi. 1 ay daha bekleyip tam versiyonu indireceğim.

Beta sürümü kullanmanızı önermem. Bende de A33 5G var. 3 ayda bir güncelleme alıyor. En son 2 ay önce ONE UI 6.1 geldi. 1 ay daha bekleyip tam versiyonu indireceğim.
Bence mayısta A serisine gelir.Ben s 24 fe ye nisanda alırım.

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Hala gelmedi One UI 7. Sizce A serisine ne zaman getirirler?

An itibarıyla One UI 7 telefonuma geldi. Daha pek deneyimlemedim ancak daha iyi olmuş. Samsung'un tek beğenmediğim olayı damla çentik ve wallpaper. Keşke s serisindeki wallpaper özelliklerini One UI 7 alan telefonlarada koysalardı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…