fl3y Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 403 Çözümler 7 Salı 16:47 #1 Samsung hesabimin ulkesini UK yaparsam betaya katilabiliyorum ya da ekstradan bir hesap acip ulkesini degistikten sonra guncellemeyi alip eski hesabima girebilirim. Son düzenleyen: Moderatör: Salı 16:53
Samsung hesabimin ulkesini UK yaparsam betaya katilabiliyorum ya da ekstradan bir hesap acip ulkesini degistikten sonra guncellemeyi alip eski hesabima girebilirim.
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.713 Makaleler 9 Çözümler 32 Yer Aokigahara Salı 17:09 #2 Dostum sadece hesap açmak yetmez, telefonun yazılım bölgesini de değiştirmen gerekiyor. Ana telefonunsa hiç uğraşma, final sürümü bekle.
Dostum sadece hesap açmak yetmez, telefonun yazılım bölgesini de değiştirmen gerekiyor. Ana telefonunsa hiç uğraşma, final sürümü bekle.
fl3y Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 403 Çözümler 7 Salı 17:09 #3 Mephistopheles dedi: Dostum sadece hesap açmak yetmez, telefonun yazılım bölgesini de değiştirmen gerekiyor. Ana telefonunsa hiç uğraşma, final sürümü bekle. Genişletmek için tıkla... Peki hocam.
Mephistopheles dedi: Dostum sadece hesap açmak yetmez, telefonun yazılım bölgesini de değiştirmen gerekiyor. Ana telefonunsa hiç uğraşma, final sürümü bekle. Genişletmek için tıkla... Peki hocam.