okan04 Megapat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 801 Çözümler 2 Yer İstanbul 21 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar antibiyotik kullandım iyileştim fakat, bağırsak rahatsızlığı yaşıyorum. One up ve nature's markalarından hangisi daha kalitelidir?
Arkadaşlar antibiyotik kullandım iyileştim fakat, bağırsak rahatsızlığı yaşıyorum. One up ve nature's markalarından hangisi daha kalitelidir?
Mxpyma Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 1.662 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #2 okan04 dedi: Arkadaşlar antibiyotik kullandım iyileştim fakat, bağırsak rahatsızlığı yaşıyorum. One up ve nature's markalarından hangisi daha kalitelidir? Genişletmek için tıkla... Kefir daha iyi bir tercih olacaktır bunlara göre hem maliyet hem besin açısındanda iyi olabilir.
okan04 dedi: Arkadaşlar antibiyotik kullandım iyileştim fakat, bağırsak rahatsızlığı yaşıyorum. One up ve nature's markalarından hangisi daha kalitelidir? Genişletmek için tıkla... Kefir daha iyi bir tercih olacaktır bunlara göre hem maliyet hem besin açısındanda iyi olabilir.