OneDrive dosyalara zarar vermeden nasıl pasifize edilir?

HalerG

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selamlar, Windows 11'de Microsoft hesabı kullanarak oturum açıyorum ve her defasında OneDrive sorun çıkartıyor. Masaüstü otomatik olarak OneDrive içinde gözüküyor ve resimler, videolar, belgeleri de kapsıyor. Bunun ilk formatta Microsoft hesabı kullanarak oturum açmamla alakası olduğunu biliyorum ama bugün yaşadığım şey biraz sinirlendirdi. Ara sıra Microsoft saçma sapan kurulum ayarları çıkartmaya devam ediyor. Normalde format sonrası ilk işim OneDrive eşitlemesini kapatmak ama yanlışlıkla eşitlemeyi açmış bulundum biraz sorun çıkardı çünkü yukarıda bahsettiğim dosyaları eşitledi ve OneDrive'dan çıkıp dosyaları OneDrive'dan silince tamamiyle belgeler klasörüm boşalmış oldu. Bazı dosyaları silerken çevrim içi dosyaya dönüştürüldüğünü bildirdi (bazı dosyalar resimler, videolar, belgeler kısmında olan klasörlerdi). Her neyse önceden Google Drive'da ve USB'mde çoğu dosyamın yedeği bulunduğu için sorun yaşamadım ama buna ekstra bir çözüm var mı yoksa bu illetle uğraşmaya devam mı edeceğiz? Ek olarak yedekleme yaptığı klasörlerin yanında bu işaret çıkıyor buna ekstra tilt oluyorum. OneDrive kaldırmak istemiyorum çünkü Masaüstü oranın içinde ve kaldırınca dosyalar açısından sıkıntı çıkaracak belli ki.

Uyuzdur kendisi,
ISO modlarken 1. vazifemdir kaldırmak kendilerini.
İşleri karıstırmaktan baska bir halta yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…