Merhaba. Dosya saklamak için mesela yıllarla ve s güvenilir mi o açıdan?
Mesela Mail.Ru gerçekten çok güvenilir olduğunu biliyorum. Dosya upload et oraya senelerce kalır silinmez. Bazı cloud sistemleri kaldırıyor ne yazık ki, dosyayı o açıdan diyorum. Aslında güvenilir olduğunu biliyorum Microsoft şirketinin sonuçta ama ben dosya saklamasından ziyadeyim.
Kesinlikle katılıyorum ancak senkronizasyon stabilizesi konusunda onedrive'ı tek geçerim. Ancak her platformdaki desteği ve uyumu konusunda drive açık ara önde.
Şahsen google drive'ın yıllık 2 tb paketini alıyorum 2 senedir, gayet memnunum. Telefondaki senkronizasyonu gayet başarılı ancak bilgisayarda bazen kanser edebiliyor. Eğer PC'de kullanacaksanız random ayarlarıyla (hani çevrimdışı dosyasının nereye kaydolacağı, cash dosyalarının nereye kaydolacağı vs.) kesinlikle oynamamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. 300gb veriyi en az 10 defa indirip upload etmek zorunda kaldım bu ayarları kendime göre ayarlama merakım yüzünden En sonunda saldım çayıra mevlam kayıra diyerek kendisi nereye ne kaydediyorsa kaydediyor, sadece PC'de nasıl gösterileceğini ve hangi dosyaların senkronize olacağının ayarını yaptım yaklaşık 2 aydır sorunsuz kullanıyorum
Sonuç olarak OneDrive güvenilirdir ancak bende google drive tavsiye ederim.
Önceden ben de dosya yedeklemek için Mail.Ru'yu kullanıyordum ama sonradan OneDrive'a geçtim ve 4-5 aydır OneDrive kullanıyorum. Açıkçası ben oldukça memnunum, kullandığım süre boyunca herhangi bir sıkıntısını veya sorununu görmedim. Gayet düzgün ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Microsoft'a ait olduğu için de güvenilir. Dosyaları bulut üzerinden kaldırma gibi bir durum da olmaz merak etmeyin.