OneDrive hatası

Leonolf

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Bilgisayarımda OneDrive senkronizasyonunu kaldırdım ve tamamen sildim, ama OneDrive klasörü gitmedi ve oyun kayıtları onun içindeki "Belgelerim" klasörüne kaydediliyor. Yani iki tane "Belgelerim" klasörü var: OneDrive klasöründe olanında oyun kayıtlarım var, diğeri ise boş. Oyun kayıtlarımı normal "Belgeler" klasörüne alıp, OneDrive klasöründeki "Belgelerim"i nasıl devre dışı bırakabilirim? Umarım anlatabilmişimdir. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oldu bu sorun PC yapışmıştı adeta oyundaki saveleri modlarımı mahvetti en son ne kadar senkronizasyon varsa kapatıp silmiştim uygulamayı belgeleri de silme durumunda kaldım.

Belgeleri ben de sildim ama oyuna girdiğimde yine oraya kaydediyor.

İlk önce cihazla uygulamanın ilişkisini tamamen kesin sadece silmek yetmiyor gene de yedekleme yapıyor bunu hallettikten sonra program dosyalarına bir bakın yeni klasör açmışmı diye ben oradan silmiştim.

İlk önce cihazla uygulamanın ilişkisini tamamen kesin sadece silmek yetmiyor gene de yedekleme yapıyor bunu hallettikten sonra program dosyalarına bir bakın yeni klasör açmışmı diye ben oradan silmiştim.

Bende şu an OneDrive uygulaması yok. Programı tamamen kaldırdım. Yedekleme de yapmıyor aslında, sadece oyunların save dosyaları oraya kaydediliyor. "C:\Users\admin" klasörü içerisinde belgeler, indirilenler, müzikler, resimler gibi mevcut ana klasörler var. Bir de OneDrive adında klasör var. O klasörde de sadece belgeler var ve oyunlar onun içine kaydediliyor.

Bende şu an OneDrive uygulaması yok. Programı tamamen kaldırdım. Yedekleme de yapmıyor aslında, sadece oyunların save dosyaları oraya kaydediliyor. "C:\Users\admin" klasörü içerisinde belgeler, indirilenler, müzikler, resimler gibi mevcut ana klasörler var. Bir de OneDrive adında klasör var. O klasörde de sadece belgeler var ve oyunlar onun içine kaydediliyor.

Hocam uygulamayı kaldırsanız da yedekleme devam ediyor ilk önce cihazla bağlantısını kesin bunu hallettikten sonra belgeleri o klasörden çıkarın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı