OneDrive masaüstü silindi

hido06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870/i7-12700H/RTX 4060/32 GB
Meslek
Öğrenci
Sunum hazırlarken arada bir masaüstüne attığım fotoğraf ve videoları yedeklememesi için OneDrive'ın masaüstü yedeklemesini Dosya Gezgini üzerinden kapattım. Daha önceden yedeklenmiş dosya, fotoğraf ve oyun kısayollarının tamamı silindi. Yedeklenmemiş olan birkaç tanesi kaldı. Eski masaüstümü nasıl geri getirebilirim? Eğer aynı düzende geri getiremezsem en azından yedeklenen dosyaları alabilir miyim?

Her OneDrive kullanıcısı bir gün bu acıyı tadacaktır. Kitapta yazıyor hocam OneDrive kitabında. Küfür kıyamet silip kurtulmuştum şu lanet programdan ben de yaşadım bunu sonra geçtim Pcloud'a mis gibi akıyor.

@hido06 onedrive'yi kapatmak dosyalarınızın silinmesine sebep olmaz. Silinen şeyler dosyalarınızın onedrive linkleridir. Orjinal dosyalar onedrive de durur.
Yukarıdaki linkten hesabınıza girin. Dosyalarınızın tamamı orada olmalı. Dilediklerinizi dilediğiniz yere indirebilirsiniz.
Bulamadığınız olursa çöp kutusuna da bakın.

Son düzenleme:
Cevaplar için teşekkür ederim. OneDrive masaüstü yedeklemesini açtığımda yedeklenenler tekrar geldi. Dosya gezgini üzerinden OneDrive’daki masaüstü yedeğimi normal masaüstüne atıp daha sonra yedeklemeyi kapattığımda sorun çözüldü. İyi forumlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı