Onedrive olmadan Windows 11 nasıl kurulur?

431728

Hectopat
Merhaba,

Ben OneDrive kullanmıyorum fakat Windows 11'i kurduğumda aşağıdaki görselde görülen klasörleri Onedrive üzerine kurulmuş olarak buldum. Onedrive'ı silince tüm masaüstü, belgeler ve resimler klasörleri de siliniyor.

Format atacağım fakat OneDrive'dan tamamen kurtulmak istiyorum. Format attığımda bu OneDrive belasından en başından nasıl kurtulabilirim?

Onları kullanıcı klasörüne at.

Kurarken çevrimdışı hesabı seçmeniz lazımdı diye biliyorum.

Çevrimiçi hesabı kullanmak istiyorum ama. Ayarlarımı vs saklıyor ve bazı özelliklere izin vermiyor çevrimdışı açarsanız.

Çevrimiçi hesabı kullanmak istiyorum ama. Ayarlarımı vs saklıyor ve bazı özelliklere izin vermiyor çevrimdışı açarsanız.

Çevrimdışı açıp daha sonra hesabınızı girin veya dediğim yöntemi şimdi deneyin.

Klasörlere sağ tık yapıp özellikler deyip konum kısmından varsayılana ya da olmasını istediğiniz yere alabilirsiniz. Hatta Microsoft'a OneDrive'ı kaldırdıktan sonra dosya konumlarını varsayılan yere geri yüklemesi için geri bildirimde bulunabilirsiniz. Telefonda olduğum için yapması zor.

Bu hatayı alıyorum.

Şırada açıklandığı gibi elle değiştirmeyi deneyebilirsiniz:

https://support.microsoft.com/tr-tr/topic/windows-da-bir-kişisel-klasör-konumunu-değiştirmek-için-işlem-başarısız-ffb95139-6dbb-821d-27ec-62c9aaccd720

En mantıklısı ,GitHub - Sycnex/Windows10Debloater: Script to remove Windows 10 bloatware. debloat yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…