lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.712 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Merhaba, bilgisayara format attim OneDrive kendi kendine keymaker kurmus. Yedekte kalmis acmadan sildim problem olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
Merhaba, bilgisayara format attim OneDrive kendi kendine keymaker kurmus. Yedekte kalmis acmadan sildim problem olur mu?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.736 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #2 Formattan sonra yerel hesap yerine Microsoft hesabıyla giriş yaptıysanız o hesaptaki yedeklemeyi geri yüklemiş olabilir, problem olmaz.
Formattan sonra yerel hesap yerine Microsoft hesabıyla giriş yaptıysanız o hesaptaki yedeklemeyi geri yüklemiş olabilir, problem olmaz.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.712 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #3 misty rosetta dedi: Formattan sonra yerel hesap yerine Microsoft hesabıyla giriş yaptıysanız o hesaptaki yedeklemeyi geri yüklemiş olabilir, problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet oyle yapti hocam bende direk sildim OneDrive'yi de komple temizledim bir sorun olmaz değil mi tekrar format atmak zorunda kalmadim?
misty rosetta dedi: Formattan sonra yerel hesap yerine Microsoft hesabıyla giriş yaptıysanız o hesaptaki yedeklemeyi geri yüklemiş olabilir, problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet oyle yapti hocam bende direk sildim OneDrive'yi de komple temizledim bir sorun olmaz değil mi tekrar format atmak zorunda kalmadim?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.736 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #4 Bir sorun olmaz.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.712 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #5 misty rosetta dedi: Bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.