OneDrive üstünden virüs bulaşabilir mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar, benim ASUS TUF F15 Gaming laptopum çok ısınıyor, virüs var muhtemelen. Format atacağım, içinde işimle alakalı dosyalar var. Onları OneDrive'a aktardım. Masaüstündeki tüm klasörleri OneDrive içine attım. Şimdi format atacağım. Daha sonra OneDrive'dan o dosyaları indirdiğimde virüs bulaşma ihtimali var mı? (Dosyalar JPEG, PNG gibi görsel formatları, PSD dosyaları ve buna benzer dosyalar.) Yani ben OneDrive'a virüsü de yüklemiş olabilir miyim? Böyle bir ihtimal var mı?

Microsoft sunucularında virüs dosyalarını barındırmak istemez. Laptop ısınıyor diye virüs kaynaklı olduğuda anlamına gelmez. O model ısınan bir laptop fakat çeşitli sebepleri olabilir. En iyisi format atın sıcaklık değerlerini kontrol edin.

Hayır, büyük ihtimalle virüs yüklemedin ama format sonrası virustotal ile kontrol etmekte fayda var. Genelde .exe ve .bat dosyalarından bulaşıyorlar. O dosyaları OneDrive'a dosyaları atmazsın olur biter.

Aynı laptopa sahibim ısınma problemi var, Sons of The Forest oynarken 100 dereceyi görmüşlüğüm var.

Hocam laptoplarda ısınma sadece virüsten kaynaklı değil toz ve termal macunun kurumasından olabiliyor. Onları kontrol edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…