OneDrive virüs yedekler mi?

AlexaBliss

Hectopat
Daha fazla  
Yeni format attım ve OneDrive klasörüne girince eski dosyaları yedeklediğini gördüm. Klasöre giremiyorum, yüklenmiyor, yüklense de yanıt vermiyor. OneDrive virüs yedekler mi?

Virüs diye algılamaz OneDrive sadece dosya olarak algılar ve virüs var mı yok mu diye de bakmaz. İyi bir antivirüsle taratın birey çıkarsa silin o sonra da tam tarama yapın birey bulmazsa sorun yoktur.

Virüs diye algılamaz OneDrive sadece dosya olarak algılar ve virüs var mı yok mu diye de bakmaz. İyi bir antivirüsle taratın birey çıkarsa silin o sonra da tam tarama yapın birey bulmazsa sorun yoktur.
3 gündür her gün tam tarama yapıyorum. İçinden virüs çıkan bir tarayıcıyı yedeklemiş ama 2kb görünüyor. Sadece logo yu mu yedekledi acaba.

Formatı yeni attıysan tekrar format at sonra bilgisayari açarken bilgisayarın internet ile olan bağlantısını kes. Daha sonrasında bir tane program vardı bilgisayardan direk OneDrive hizmetini siliyordu forumda konusu var onu bir şekilde bilgisayara at ve çalıştır.

OneDrive'yi kaldırma programı ile kaldırdım. Dosyalar sanırım duruyor ama tam tarama başlattım şimdi Malwarebytes ile.

Az önce malwarebytes ile tarama yaparaken ne olduğunu araştırıyordum bir site algıladı gerçekten ağlicam. Ne yapmalıyım

Sitenin adı op00 . biz gibi birşey ben hiç girmedim bu siteye bu ne?

Az önce Malwarebytes ile tarama yaparaken ne olduğunu araştırıyordum bir site algıladı gerçekten ağlicam. Ne yapmalıyım.

Sitenin adı OP00. Biz gibi bir şey ben hiç girmedim bu siteye bu ne?

Dosya konumuna falan gidebiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…