OneDrive hesabıma bilgisayarımdaki 80 GB veriyi aktarmak istiyorum ama OneDrive bilgisayarımda alan kapladığı için ve bende alan olmadığı için verilerimi aktaramıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Peki bilgisayarda hiç alan yedirtmeden 80 GB videolarımı nasıl atabilirim?OneDrive klasörüne girin. Yedeklenen yani eşitlenen dosyanın üzerine sağ tıklayın ve "boş alan açın" seçeneğine basın. Böylelikle bilgisayarınızdan kalkacak, sunucuda saklanacak.
Peki bilgisayarda hiç alan yedirtmeden 80 GB videolarımı nasıl atabilirim?
Asıl sorun da bu. Bilgisayarda 50 GB yer kaplar yazıyor en az 50 GB alan açmam lazımmış. Benim yapmaya çalıştığım olay videolarımı onedriveye atsın, ama bilgisayarımdan 1 MB alan yemesin.OneDrive klasörüne girin. Yedeklenen yani eşitlenen dosyanın üzerine sağ tıklayın ve "boş alan açın" seçeneğine basın. Böylelikle bilgisayarınızdan kalkacak, sunucuda saklanacak.
OneDrive uygulaması üzerinde eşitlemeyi durdurun. OneDrive'a web üzerinden giriş yapıp aktarım sağlayın. Aktarımı yaptıktan sonra bilgisayarda OneDrive eşitlemesini başlatırsınız yine.Peki bilgisayarda hiç alan yedirtmeden 80 GB videolarımı nasıl atabilirim?
Eşitlemeyi nasıl durduracağımOneDrive uygulaması üzerinde eşitlemeyi durdurun. OneDrive'a web üzerinden giriş yapıp aktarım sağlayın. Aktarımı yaptıktan sonra bilgisayarda OneDrive eşitlemesini başlatırsınız yine.
Kişisel Bulut Depolama - Microsoft OneDrive
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.