OneDrive'a Veri Aktarmak İçin Bilgisayardaki Alan Yetersiz

Eskopya27

Centipat
OneDrive hesabıma bilgisayarımdaki 80 GB veriyi aktarmak istiyorum ama OneDrive bilgisayarımda alan kapladığı için ve bende alan olmadığı için verilerimi aktaramıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?

OneDrive hesabıma bilgisayarımdaki 80 GB veriyi aktarmak istiyorum ama OneDrive bilgisayarımda alan kapladığı için ve bende alan olmadığı için verilerimi aktaramıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim?

OneDrive klasörüne girin. Yedeklenen yani eşitlenen dosyanın üzerine sağ tıklayın ve "boş alan açın" seçeneğine basın. Böylelikle bilgisayarınızdan kalkacak, sunucuda saklanacak.

OneDrive klasörüne girin. Yedeklenen yani eşitlenen dosyanın üzerine sağ tıklayın ve "boş alan açın" seçeneğine basın. Böylelikle bilgisayarınızdan kalkacak, sunucuda saklanacak.
Peki bilgisayarda hiç alan yedirtmeden 80 GB videolarımı nasıl atabilirim?
Peki bilgisayarda hiç alan yedirtmeden 80 GB videolarımı nasıl atabilirim?
Asıl sorun da bu. Bilgisayarda 50 GB yer kaplar yazıyor en az 50 GB alan açmam lazımmış. Benim yapmaya çalıştığım olay videolarımı onedriveye atsın, ama bilgisayarımdan 1 MB alan yemesin.

Dosya Ekleri

• 16079008222375045223214336726657.jpg
    16079008222375045223214336726657.jpg
    172 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı