DRIVER Güncel mi Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 465 Çözümler 3 20 Kasım 2022 #1 S4KE dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... OneDrive üzerinde silinen dosyaları geri getirmenin yolu var mı? Son düzenleme: 20 Kasım 2022
S4KE dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... OneDrive üzerinde silinen dosyaları geri getirmenin yolu var mı?
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 20 Kasım 2022 #2 Hocam mobilde geri dönüşüm kutusu var ama web olarak denemedim orada da vardır diye tahmin ediyorum. DRIVER Güncel mi dedi: Konuyla alakasız olacak fakat OneDrive üzerinde silinen dosyaları geri getirmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla...
Hocam mobilde geri dönüşüm kutusu var ama web olarak denemedim orada da vardır diye tahmin ediyorum. DRIVER Güncel mi dedi: Konuyla alakasız olacak fakat OneDrive üzerinde silinen dosyaları geri getirmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla...
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Kasım 2022 #3 DRIVER Güncel mi dedi: Konuyla alakasız olacak fakat OneDrive üzerinde silinen dosyaları geri getirmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Geri dönüşüm kutusundan sildiyseniz hayır.
DRIVER Güncel mi dedi: Konuyla alakasız olacak fakat OneDrive üzerinde silinen dosyaları geri getirmenin yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Geri dönüşüm kutusundan sildiyseniz hayır.
DRIVER Güncel mi Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 465 Çözümler 3 20 Kasım 2022 #4 MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Hocam mobilde geri dönüşüm kutusu var ama web olarak denemedim orada da vardır diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşüm kutusu işe yaramadı. Oyun savem vardı kendi kendine silinmiş.
MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Hocam mobilde geri dönüşüm kutusu var ama web olarak denemedim orada da vardır diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Geri dönüşüm kutusu işe yaramadı. Oyun savem vardı kendi kendine silinmiş.
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 20 Kasım 2022 #5 DRIVER Güncel mi dedi: Geri dönüşüm kutusu işe yaramadı. Oyun savem vardı kendi kendine silinmiş. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine silineceğini zannetmiyorum yer kalmadı için silinmiştir veya başka bir şeyden geri dönüşüm kutusunda 30 gün saklanıyor.
DRIVER Güncel mi dedi: Geri dönüşüm kutusu işe yaramadı. Oyun savem vardı kendi kendine silinmiş. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine silineceğini zannetmiyorum yer kalmadı için silinmiştir veya başka bir şeyden geri dönüşüm kutusunda 30 gün saklanıyor.
DRIVER Güncel mi Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 465 Çözümler 3 20 Kasım 2022 #6 MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Kendi kendine silineceğini zannetmiyorum yer kalmadı için silinmiştir veya başka bir şeyden geri dönüşüm kutusunda 30 gün saklanıyor. Genişletmek için tıkla... 4GB daha yer var. Niye silindiğini anlamadım gitti. Galiba kaydederken yanlış kaydettim.
MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Kendi kendine silineceğini zannetmiyorum yer kalmadı için silinmiştir veya başka bir şeyden geri dönüşüm kutusunda 30 gün saklanıyor. Genişletmek için tıkla... 4GB daha yer var. Niye silindiğini anlamadım gitti. Galiba kaydederken yanlış kaydettim.
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 20 Kasım 2022 #7 DRIVER Güncel mi dedi: 4 GB daha yer var. Niye silindiğini anlamadım gitti. Galiba kaydederken yanlış kaydettim. Genişletmek için tıkla... Olabilir.
DRIVER Güncel mi dedi: 4 GB daha yer var. Niye silindiğini anlamadım gitti. Galiba kaydederken yanlış kaydettim. Genişletmek için tıkla... Olabilir.