Eski bir konu fakat yapamadığımdan mecbur sormak zorundayım. OneDrivedan Windowsu indirmeye çalıştım fakat 4 saat bekledikten sonra ağ hatası gibi bir şey yazdı indirme başarısız diye internetimin kotası zaten az idm ile indirmeyi beceremedim acaba ne yapabilirim?
Şimdi klavyeden Insert tuşuna basılı tutarak İndir butonuna tıklayın ve indirme IDM ile başlasın. Insert tuşuna basmak zorla IDM ile indirmesini sağlar.
Şimdi klavyeden Insert tuşuna basılı tutarak İndir butonuna tıklayın ve indirme IDM ile başlasın. Insert tuşuna basmak zorla IDM ile indirmesini sağlar.
Normalde insert tuşu idmde aktif değildir .Seçenekler >Genel Menüsü altında >İDM ile indirmeyi başlatacak veya durduracak tuşları özelleştir butonuna basıp ikinci seçenekte bulunan insert tuşunu aktif hale getirebilirsiniz. Ben klasör şeklinde büyük sıkıştırılmış dosyalar indiriyorum bu durumda idm Google drivedan aynı dosyayı birçok kopyasıyla indiriyor bundan kurtulmak için Ayarlar>Gelişmiş Ayarlar>Gizlilik>İçerik Ayarları seçerek Otomatik indirmelerden davranışı engelle olarak seçtiğinizde bir çok aynı dosyayı indirme gibi bir sorun kalmayacaktır tüm dosyaları tek bir rarda indirecektir. Ayrıca alternatif olarak bu işlemi indirme işlemi başladığında adres çubuğunda sık kullanılanlar yıldızının yanındaki beliren otomatik indirme butonundanda yapabilirsiniz. Not:Crome için anlatılmıştır