A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar selam. Öncelikle ben bilgisayarıma biraz önce format attım. OneDrive'daki dosyaları yüklemeden, oradaki virüsler bilgisayarıma bulaşabilir mi? C diskinde OneDrive kısmında dosyalar gözüküyor fakat dosyalara hiçbir müdahale yapmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Arkadaşlar selam. Öncelikle ben bilgisayarıma biraz önce format attım. OneDrive'daki dosyaları yüklemeden, oradaki virüsler bilgisayarıma bulaşabilir mi? C diskinde OneDrive kısmında dosyalar gözüküyor fakat dosyalara hiçbir müdahale yapmadım.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #2 Bulaşmaz ama kafam rahat olsun diyorsanız Kaspersky ile tam tarama yapın.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #3 MükreminT dedi: Bulaşmaz ama kafam rahat olsun diyorsanız Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım, temiz çıktı. Ben bi' tık pimpirikliyimdir de, korkmama gerek yok değil mi?
MükreminT dedi: Bulaşmaz ama kafam rahat olsun diyorsanız Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım, temiz çıktı. Ben bi' tık pimpirikliyimdir de, korkmama gerek yok değil mi?
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #4 Aloe Vera dedi: Yaptım, temiz çıktı. Ben bi' tık pimpirikliyimdir de, korkmama gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Temiz çıktı ise sorun yoktur.
Aloe Vera dedi: Yaptım, temiz çıktı. Ben bi' tık pimpirikliyimdir de, korkmama gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Temiz çıktı ise sorun yoktur.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 4 Mayıs 2021 #5 MükreminT dedi: Temiz çıktı ise sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.