H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Eylül 2021 #1 Kullanmasam sıkıntı yaşar mıyım? Mesela oyun Save dosyaları veya fotoğraflar vb. şeylerde. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 2 Eylül 2021 #2 Hayır, alakaları yok hocam.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.451 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 2 Eylül 2021 #3 Kullanman gerekmiyor. Oraya veri yedeklersen sonrasında yedeğini kullanabilirsin.
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 664 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 2 Eylül 2021 #4 HooDue dedi: Kullanmasam sıkıntı yaşar mıyım? Mesela oyun Save dosyaları veya fotoğraflar vb. şeylerde. Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın, tavsiyem kaldır gitsin çok fazla güç ve internet kullanıyor bilgisayarın kasmasına neden oluyor.
HooDue dedi: Kullanmasam sıkıntı yaşar mıyım? Mesela oyun Save dosyaları veya fotoğraflar vb. şeylerde. Genişletmek için tıkla... Yaşamazsın, tavsiyem kaldır gitsin çok fazla güç ve internet kullanıyor bilgisayarın kasmasına neden oluyor.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Eylül 2021 #5 LOTR Manyağı dedi: Hayır, alakaları yok hocam. Genişletmek için tıkla... Oh rahatladım hocam sandım ki oyun saveleri oraya kaydediliyor. Vavien. dedi: Kullanman gerekmiyor. Oraya veri yedeklersen sonrasında yedeğini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... mesela hocam neler yedekleniyor pek bilgim yok? ElmalıGofret dedi: Yaşamazsın, tavsiyem kaldır gitsin çok fazla güç ve internet kullanıyor bilgisayarın kasmasına neden oluyor. Genişletmek için tıkla... Kaldırsam sorun yaşamam değil mi?
LOTR Manyağı dedi: Hayır, alakaları yok hocam. Genişletmek için tıkla... Oh rahatladım hocam sandım ki oyun saveleri oraya kaydediliyor. Vavien. dedi: Kullanman gerekmiyor. Oraya veri yedeklersen sonrasında yedeğini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... mesela hocam neler yedekleniyor pek bilgim yok? ElmalıGofret dedi: Yaşamazsın, tavsiyem kaldır gitsin çok fazla güç ve internet kullanıyor bilgisayarın kasmasına neden oluyor. Genişletmek için tıkla... Kaldırsam sorun yaşamam değil mi?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 2 Eylül 2021 #6 HooDue dedi: Kaldırsam sorun yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Benimki kaldırılmış durumda. Sistemle ilgisi yok. Kullanmıyorsan kaldır gitsin. Gereksiz hizmet sizin için.
HooDue dedi: Kaldırsam sorun yaşamam değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Benimki kaldırılmış durumda. Sistemle ilgisi yok. Kullanmıyorsan kaldır gitsin. Gereksiz hizmet sizin için.