OnePlus 11, 16 GB RAM İle Gelebilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

OnePlus, 11 serisiyle yüksek performansa ve kaliteli bir yapıya odaklanıyor. Telefonda metal çerçeve üzerine eklenmiş seramik bir gövde var. Seramik tasarımlar artık unutulan OnePlus X modeli de dahil olmak üzere eskiden kullanılıyordu. Seramik yapı hem pahalı hem de ağır olmasına rağmen benzersiz bir parlaklık ve hissiyat sunuyor. OnePlus 11 modeli de birinci sınıf bir model […]

Devamı: OnePlus 11, 16 GB RAM İle Gelebilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yıl 3051: Iphone 133123 Pro Max 4GB RAM!

Türkiye fiyatı da önemli de 5000 mAh batarya az değil mi?

Söz konusu Android ise değil. Android tam bir RAM canavarıdır.

S20FE telefonumda 8 GB RAM var, genellikle 3,5 & 4 GB boş ve iPad Air kullanıyorum aynı zamanda M1 işlemcili ve 8 GB RAM modeli, boş RAM 2,2 & 2,8 GB arasında geziyor. Buradaki etken RAM'in çok ya da az kullanılmaması değil verimli kullanılmasıdır. Bir uygulamaya aniden geçiş yapmak ve kaldığımız işlere devam etmek için RAM'i kullanacağız.

Android RAM canavarı diyorsan sen Android telefon kullanmasını bilmiyorsun demektir, Linux çekirdeğine sahip bir işletim sistemi ve zararlı zararsız milyonlarca uygulama var, bu uygulamaları nasıl ve ne şekilde kullanacağını senin yönetmen gerekir.

RAM üzerinde birkaç işlem hazırda bekliyor ve ani geçişlerde işlemci normalden daha az enerji tüketiyor, RAM boş iken mecburen en baştan başlıyor uygulama ve bu da sistem yükü bindiriyor telefona ve sonuç olarak pil daha hızlı bitiyor.

Sen ve senden sonrakiler bu yazımı okuyarak aydınlanabilir, RAM canavarı Android ile bol şanslar.

Bende bir Android kullanıcısıyım ve içtenlikle söylüyorum: Android tam bir RAM canavarıdır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…