OnePlus 12 Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
OnePlus 12

Yogesh Brar tarafından hazırlanan bir rapora göre OnePlus 12, gelecek yılın ilk çeyreğinin başlarında piyasaya sürülecek. Telefonda yapılan en önemli iyileştirme kamera tarafında ortaya çıkıyor. Telefonun ana kamerasında Oppo Find X6 Pro modelinde kullanılan 1 inçlik bir sensörün kullanılmasını bekliyoruz. Ayrıca sızıntıda telefoto lens kurulumunda 32 megapiksellik IMX709’un kullanılmaya devam edileceği söyleniyor. Ekran kısmında 120 […]

Devamı: OnePlus 12 Tanıtım Tarihi Sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ön Kamera artık 60FPS gelir umarım. Her şeyi iyi de şu ön kamera işini bir beceremediler senelerdir. Keza iPhone'da aynı şekilde. Tamam kardeşim senin yazılımın çok iyi Influencerlar bayılıyor, TikTok canlı yayında da 10 numarasın ancak geçen dışarıda 14Pro Max ile gözümün önündeki gökdelenin tepesindeki kocaman yazıyı Zoom'layıp çekemedim.

Samsung yine bu konuda aralarında en başarılıları bana göre. Yeni bir Ekosisteme geçecek olsam bu Samsung olurdu ancak Mac'in hatırına saati ve telefonu da Apple'dan yana kullanıyorum.

Ön Kamera artık 60FPS gelir umarım. Her şeyi iyi de şu ön kamera işini bir beceremediler senelerdir. Keza iPhone'da aynı şekilde. Tamam kardeşim senin yazılımın çok iyi Influencerlar bayılıyor, TikTok canlı yayında da 10 numarasın ancak geçen dışarıda 14Pro Max ile gözümün önündeki gökdelenin tepesindeki kocaman yazıyı Zoom'layıp çekemedim.

Samsung yine bu konuda aralarında en başarılıları bana göre. Yeni bir Ekosisteme geçecek olsam bu Samsung olurdu ancak Mac'in hatırına saati ve telefonu da Apple'dan yana kullanıyorum.
Benim OnePlus Nord telefonumun ön kamerası 4K60FPS. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı