OnePlus 5T alınır mı?

Edenclw

Megapat
Daha fazla  
Telefonda aradığım özellikler kamera, pil ve uzun ömürlü (minimum 3 yıl idare edecek şekilde) olması. Şu an 2400 TL fiyatında. Bu fiyata alınır mı yoksa daha iyi telefonlar var mıdır? Maksimum bütçem 2500TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özelliklerine göre fiyatı çok bir telefon, ancak yeni bir firma olduğu için türkiyede distribütörü yok sanırım. İthalatçı garantili olucak olması tek eksi yönü bence. O fiyata daha iyi bir telefon yok.

Yakın zamanda OP 6 gelecek aceleniz yoksa bekleyin derim.

Yakın zamanda OP 6 gelecek aceleniz yoksa bekleyin derim.
Yeni model 600-700 dolardan satışa konulucak diye duymuştum. Benim bütçem 2500 TL olduğu için beklemek mantıklı gelmedi bana. Belki yanlış bir duyumdur bilmiyorum.

Bende 5t var alali 2 ay oldu 128 GB hafıza 8 GB ram versiyonu 2550 liraya aldım tek eksiği ekran koruyucu şeffaf camla beraber geliyor telefonun ana ekrani cizilmesin diye o biraz hava aldı sağından küçük ben onu eksik olarak görmüyorum o kadar çünkü çoğu telefon ekran koruyucu camla gelmiyor zaten .... telefon da kasma yok, kamerası iyi sadece ois desteği Yok .. videolarda küçük de olsa titreme olabiliyor, fotoğraf kalitesi güzel oyun olaraksa tek kelimeyle mükemmel şu an pubg Mobile oynuyorum kendimi oynamaktan alamiyorum bunun 18.9 boydan boya ekranın etkiside var çok cobuk jarz oluyor 1 saatte 0 dan 100 oluyor hemen hemen oyun oynamassan 1 günü rahat çıkarıyor ama ben sürekli oynadığım için Benim icin geçerli değil. arayüz sade kızılötesi yok o yüzden kumanda olarak kullanamazsın ben önceki telefonu aktif olarak kumanda programı kullandığım için eksi aslında benim için bu.Telefonda ısınma yok hemen hemen sadece oyunlarda çok az ısınma var oda çok hissettirmiyor önceden LG g3 kullanuyordum o telefon cayır cayır yanıyordu.Sesi güzel.Kisacasi sorunsuz bir telefon al kullan kafan rahat olsun.birde telefonu gören insanlar hep iPhone la karışıyorlar.Oneplus diyince boş boş bakıyorlar oda ayrı bir konu.telefonumun resmini attım..

Dosya Ekleri

• 20180228_150158__01__01.jpg
    357,2 KB · Görüntüleme: 90
Sar değeri çok yüksek ve aynı fiyata bakıldığında daha iyi olan; HTC U11 Plus a bakmanı öneririm.

Sar değeri çok yüksek ve aynı fiyata bakıldığında daha iyi olan; HTC U11 Plus a bakmanı öneririm.
Sar değeri çift hatta maksimum verdiği radyasyon değeri dolayısıyla tek hat kullanımda bu yarı düzeyde olacaktır üstelik sar değeri bir limiti var çok yüksek olsa satışı.Ayrica mate 10 3.139 lira en ucuzu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde xiaomi MI7 2.500 lira civarında gelir bununda düşün derim.Telefonlarda işlemci çok önemli herşey işlemcide bitiyor hemen hemen... snapdragon 845 işlemcili bir telefon performans bakımdan daha fazla şeyler verir.Ama oneplus 5t yinede tavsiye ediyorum. Zaten piyasada şu an çoğu amiral gemisi yeni telefon henüz 835 kullanıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…