asb08 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 96 3 Şubat 2022 #1 Merhaba şu an elimde P40 Lite var OnePlus 6 ile takas etmeyi düşünüyorum, bir arkadaşla çoğunlukla kamerayı kullanıyorum, takas etmeli miyim?
Merhaba şu an elimde P40 Lite var OnePlus 6 ile takas etmeyi düşünüyorum, bir arkadaşla çoğunlukla kamerayı kullanıyorum, takas etmeli miyim?
En küçük takım Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 155 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #2 İkisi de birbirine yakın cihazlar. Ben OnePlus biraz daha iyi olduğu için takas ederdim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #3 İki cihaz birbirine yakın değil öncelikle. OP6 ekran, kamera, donanım, performans ve RAM olarak daha iyi bir cihaz. Ayrıca daha ince ve suya dayanıklılık artıları da var.
İki cihaz birbirine yakın değil öncelikle. OP6 ekran, kamera, donanım, performans ve RAM olarak daha iyi bir cihaz. Ayrıca daha ince ve suya dayanıklılık artıları da var.