Oneplus 6 vs. Huawei P20 Pro

coragemm_18

Kilopat
Bu iki telefon arasında kaldım. Yurt dışından getirteceğim. Arada 800 TL fark var ama kamera ve batarya hariç Oneplus 6 daha iyi. Benim için performansı, kamerası, ekranı ve ses kalitesi önemli. Fiyat olarak 4000 TL'ye kadar çıkabilirim. Bir de Oneplus 6 hızlı şarj özelliği ile batarya açığını kapatabileceğini düşünüyorum. Başka Android telefon da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera bakımından P20 Pro daha iyidir. Performans bakımından ise OnePlus 6 öndedir. Batarya bakımından ise ikiside benzer modeller. P20 Pro, EMUI arayüzünü kullanırken, OnePlus 6 Oxygen OS arayüzünü kullanıyor. Bana kalırsa iki arayüzde baya güzel ancak Oxygen OS bana daha kullanışlı geliyor. Tasarım ve renk bağlamında ben bir yorumda bulunamam, çünkü zevkler göreceli olabilir. Yani sonuç olarak iki modelde güzel modeller; performans önemli ise OnePlus 6, kamera önemli ise P20 Pro almalısın. Bunların dışında Samsung S9+ modeline bakmanı da tavsiye ederim.

Performans biraz daha önemli benim için. Hardware Plus adlı bir kanalda da kameralarda 1000 TL'lik bir fark olmadığını söylüyor. Bu yüzden oneplus 6 alacağım. Ama garanti yeri olarak ONEPLUS | Xiaomi Teknik Servisi Türkiye'de burası var ve nasıl bir hizmet sunduklarını bilmiyorum. Bilginiz var mı?

P20 Pro daha performanslı bir telefon. Hem garantisi'de adam gibi bir şekil'de var. Aksiyona gereç yok.

Bence Samsung B310 E'ye de bir göz atmalısın. Teşekkürler.

Bütçen varsa P20 Pro al. Performans tartışılır ama kamera daha üstün, üstelik garantisi var.

Donanım olarak işlemci gpu ram tarafında oneplus 6 önde gelir ama p20 peo kamerası ile önde gelir önerim fiyatından dolayı oneplus 6 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…