0 00kerem00 Decapat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 450 25 Temmuz 2019 #11 Pasaport kayıtlı mı yurtiçi kayıtlı mı almalıyım? @89069
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 25 Temmuz 2019 #12 Pasaport kayıtlı olmak zorunda zaten telefon, diğerini ilk defa duyuyorum da pasaport kaydının eş anlamlısı gibi duruyor.
Pasaport kayıtlı olmak zorunda zaten telefon, diğerini ilk defa duyuyorum da pasaport kaydının eş anlamlısı gibi duruyor.
toprox Hectopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 777 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2019 #13 89069 dedi: Pasaport kayıtlı olmak zorunda zaten telefon, diğerini ilk defa duyuyorum da pasaport kaydının eş anlamlısı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ekranı yada kendisi çalışmayan, eski fakat internete girebilen cihazlardan alınan IMEI'leri bu cihazlara atıp satışa sunuyorlar.
89069 dedi: Pasaport kayıtlı olmak zorunda zaten telefon, diğerini ilk defa duyuyorum da pasaport kaydının eş anlamlısı gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ekranı yada kendisi çalışmayan, eski fakat internete girebilen cihazlardan alınan IMEI'leri bu cihazlara atıp satışa sunuyorlar.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 27 Temmuz 2019 #14 toprox dedi: Ekranı yada kendisi çalışmayan, eski fakat internete girebilen cihazlardan alınan IMEI'leri bu cihazlara atıp satışa sunuyorlar. Genişletmek için tıkla... Onun uyarısını yaptım zaten ilk mesajları okursanız...
toprox dedi: Ekranı yada kendisi çalışmayan, eski fakat internete girebilen cihazlardan alınan IMEI'leri bu cihazlara atıp satışa sunuyorlar. Genişletmek için tıkla... Onun uyarısını yaptım zaten ilk mesajları okursanız...
toprox Hectopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 777 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2019 #15 89069 dedi: Onun uyarısını yaptım zaten ilk mesajları okursanız... Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, ben göremiyorum herhalde, öyle bir şey yazmamışsınız. Bu cihazları da "kayıtlı" diyerek satıyorlar çünkü.
89069 dedi: Onun uyarısını yaptım zaten ilk mesajları okursanız... Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, ben göremiyorum herhalde, öyle bir şey yazmamışsınız. Bu cihazları da "kayıtlı" diyerek satıyorlar çünkü.