OnePlus 7 Türkiye'ye gelir mi?

Oneplus 5 kullanıyorum. 5, 5t , 6 ve 6t ülkemizde delta servis garantili satıldı. Yurtdışında satışına başlandıktan birbuçuk iki ay sonra buraya gelmişti.
Oneples 7 modelinin mayısta çıkıp haziran başında satışa sunulduğu düşünüldüğünde ağustos sonuna doğru gelme ihtimali yüksek.
Oneplus firmasının telefonlara desteğinden(güncelleme) memnunum. Oneplus 5'in kamerasına getirilen güncelleme yazılım desteği ile görüntüde iyileştirilme yapılması ve pek çok güvenlik açığını gidermeye çalışması açısından memnunum. Eski olan telefona desteğini kesmemesi ve kendine özgü hızlı şarj gibi avantajlara sahip olması. İhtiyacın yoksa beklemeni tavsiye ederim.

Ben yıllar önce yurt dışı telefon kullanıyordum bir dönem aradaki farklar azalınca garantili aldım ama artık o uçurum yine açıldı tekrar yurt dışına döndüm. Bence sende bir düşün aradaki fark cok fazla cidden.

Ben yıllar önce yurt dışı telefon kullanıyordum bir dönem aradaki farklar azalınca garantili aldım ama artık o uçurum yine açıldı tekrar yurt dışına döndüm. Bence sende bir düşün aradaki fark cok fazla cidden.
Garantisiz alınca ne olacağı belli olmuyor. Garantisiz 5000TL dolaylarında bulunuyormuş ama sıkıntı yani. Garantili 6500-7000TL versem de olur. Bir S10+ parası zaten.

Oneplus 6 geç gelmişken, 6T hiç gelmemişken 7 nin gelmesi pek olağan durmuyor. Ancak OnePlus ile iletişime geçip Türkiye'ye gelecekleri hakkında bilgi alanlar vardı. Belli bir tarih yok orası ayrı tabii.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı