OnePlus 7T OTG ile flash takınca klasör oluşuyor

TeknoLee

Hectopat
Daha fazla  
OnePlus 7T telefonuma sık sık OTG ile flash takıp dosya aktarımı yapıyordum. Fakat son zamanlarda tuhaf şeyler olmaya başladı. Flaşı telefona takınca flaşta bir anda "Android, Pictures, Movies..." gibi bir sürü boş klasör beliriyor. Bu klasörlerden bazıları da silinmiyor. Ayrıca dosya kopyalamaya çalıştığında "geçersiz parametre" diye bir hata veriyor ve kopyalamıyor.
Flaşı başka cihazlara OTG ile sorunsuz takabiliyorum. Yani sorun flaştan kaynaklanmıyor. Bunu düzeltmek için ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?

Hocam boş göründüğüne bakmayın içinde Android dosyaları vardır silmeye çalışmayın.

Hocam boş göründüğüne bakmayın içinde Android dosyaları vardır silmeye çalışmayın.
Ama bunları neden flaşta oluşturuyor ki? Eskiden oluşturmuyordu. Başka telefonlara takınca onlar da oluşturmuyor.

Ama bunları neden flaşta oluşturuyor ki? Eskiden oluşturmuyordu. Başka telefonlara takınca onlar da oluşturmuyor.
Hocam flaşı biçimlendirip deneyin bide.

Not: İçindeki veriler silinecektir yedeğini alın!

Hayır uzun zamandır sistem güncellemesi yapmadım. Sadece Chrome, WhatsApp gibi diğer uygulamaları güncelliyorum.
Hocam dosyaları başka bi klasörün içine atın orda kalsın, Sebebini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…