hashus0142 Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #1 Selam, OnePlus 7T Pro cihazım vardı. Bir gün kendiliğinden kapandı ve açılmadı. Yaptırmak istiyorum. Bu konuda hizmet veren veya bilgisi olan var mıdır?
Selam, OnePlus 7T Pro cihazım vardı. Bir gün kendiliğinden kapandı ve açılmadı. Yaptırmak istiyorum. Bu konuda hizmet veren veya bilgisi olan var mıdır?
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2024 #2 Yetkili servise yaptırmak en iyisi. OnePlus - OnePlus (Turkey) www.oneplus.com
hashus0142 Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #3 msn dedi: Yetkili servise yaptırmak en iyisi. OnePlus - OnePlus (Turkey) www.oneplus.com Genişletmek için tıkla... Hocam düşündüm onu da cihaz yurt dışı. Bakmıyorlar diye biliyorum.
msn dedi: Yetkili servise yaptırmak en iyisi. OnePlus - OnePlus (Turkey) www.oneplus.com Genişletmek için tıkla... Hocam düşündüm onu da cihaz yurt dışı. Bakmıyorlar diye biliyorum.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2024 #4 hashus0142 dedi: Hocam düşündüm onu da cihaz yurt dışı. Bakmıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bakarlar ama ayrı para ödemeniz lazım
hashus0142 dedi: Hocam düşündüm onu da cihaz yurt dışı. Bakmıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bakarlar ama ayrı para ödemeniz lazım
hashus0142 Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #5 msn dedi: Bakarlar ama ayrı para ödemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... O zaman oraya götürürüm. Teşekkürler hocam.
msn dedi: Bakarlar ama ayrı para ödemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... O zaman oraya götürürüm. Teşekkürler hocam.