OnePlus 8 Pro vs 9 Pro

Boulite0218

Picopat
İki telefon arasında hangisini tercih etmeliyim? OnePlus 9 Pro işlemcisi sorunlu deniyor. Ortalama 5 yıl kadar kullanmak istiyorum.

Hocam o zaman kesinlikle 9 pro çünkü 8 pro'nun güncellemesi bile bitti.

OnePlus 8 Pro'nun bataryası dışında bir avantajı yok. OP 9 Pro'daki işlemci sorunlu değil, sadece fazla güç tüketiyor ve geçtiği üretim bandı gereği emulator oyunlarında sürdürülebilir performansta throttle yiyor.

İki telefonuda sıfır olarak getirteceğim 8 Pro 12/256 iken 9 Pro 8/128 seçeneği var arada bin tl fiyat farkı var. Oyunlarda stabil bir değer almak istiyorum. Bazı facebook grupları olsun başka yerler olsun 9 Pro için hızlı şarj olduğu için bataryayı çok yıpratıyormuş diye duydum buda uzun kullanımı etkilemez mi? 4 saat civarı ekran süresi alıyormuş benim 5 yıllık S9+ bile zorlasam 6 saat alıyor.

OnePlus 9 ile 6 saat ekran süresi alıyorum. Batarya 25 dk da tam şarj oluyor.
Daha önceden OnePlus 9 Pro bakmaya gitmiştim amoled yanığı ile karşılaşmıştım sizdede böyle bir durum var mı? Ekteki yüklediğim fotoğrafı tam ekran yapıp son parlaklıkta belli oluyor.

Dosya Ekleri

• 1920x1080-gray-solid-color-background.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 72
Bende yok hocam. Telefon olarak ise yağ gibi akıyor bu fiyatlara alınacak en iyi telefon.
Büyük ihtimalle 8 Pro alacağım riske giremem. Bu videoda belli işlemcinin stabil çalışmadığı normalde o tablo diğer telefonlarda sabitken bu telefonda sürekli fps iniyor çıkıyor. @AçkapıyıGardiyan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…