OnePlus 9 Pro alınır mı?

OnePlus 9 Pro kullananlar batarydan şikayetçi telefonun tüm özelliklerini kullandıkları için galiba günü çıkarmıyormuş. 2K ekran + 120 Hz yapınca batarya dayanmıyor tabii. Ben OP9 ile 6-7 saat alıyorum en az.
En kötü ihtimalle yarım saat şarja takarsın günü çok çok rahat çıkarır.

Paramla rezil olmaktan korkuyorum tam S21FE alıyordum sonrasında kullanıcı yorumlarını gördüm. Technopat üzerinde herkes gördüğünü anlatıyor bildiğini söylemeye çalışıyor fakat telefonu almadan yorum yapanlar bulunuyor.

S21FE alsam bataryası yetersiz gelecek günde 5-6 saat TikTok giriyorum desem yalan olmaz arada belki Clash Royale veya Clash of Clans oynarım çok ağır oyun oynamayacağım en önemli kriter bataryası ve günlük kullanımda, arayüzde vs takılmalar olmaması.
OnePlus 9 Pro satın alınır mı? Tekno Mehmet 16500'den satıyor alınır mı?

Eki Görüntüle 1922891

rica ediyorum okuyup geçmeyin bilgili bildikleriniz varsa etiketleyebilirsiniz bile şu telefon olayını çözmem lazım.

16.5k ona vermek yerine Mi 11 Ultra al ya da Xiaomi 12 Pro al daha iyi 😀

OnePlus 9 Pro özellikle yaz mevsiminde çok ciddi ısınma sorununa sahip, bu nedenle sarı sitede yaz mevsiminde ilan sayısı artıyor :D.

Batarya süresi de ekran + SoC'dan dolayı çok düşük. 3 - 4 Max. Ekran süresi alanları hatırlıyorum. Bi'de garantisiz cihaz olduğunu hesaba katarsak, maalesef S21 FE daha mantıklı.

Paramla rezil olmaktan korkuyorum tam S21FE alıyordum sonrasında kullanıcı yorumlarını gördüm. Technopat üzerinde herkes gördüğünü anlatıyor bildiğini söylemeye çalışıyor fakat telefonu almadan yorum yapanlar bulunuyor.

S21FE alsam bataryası yetersiz gelecek günde 5-6 saat TikTok giriyorum desem yalan olmaz arada belki Clash Royale veya Clash of Clans oynarım çok ağır oyun oynamayacağım en önemli kriter bataryası ve günlük kullanımda, arayüzde vs takılmalar olmaması.
OnePlus 9 Pro satın alınır mı? Tekno Mehmet 16500'den satıyor alınır mı?

Eki Görüntüle 1922891

Rica ediyorum okuyup geçmeyin bilgili bildikleriniz varsa etiketleyebilirsiniz bile şu telefon olayını çözmem lazım.
Yurt dışı mı alacaksın ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı