OnePlus 9 Pro nereden bulunur?

Myotismon_43

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, OnePlus 9 Pro hiçbir yerde yok nereden bulabilirim? Ya da Avrupa'da bulabilir miyim Almanya, İtalya vs?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamayın fakat neden özellikle OnePlus 9 Pro? OnePlus güncel haliyle; Oppo'dan pek bi' farkı olmayan bir marka.
Oneplus Android sistemini en verimli kullanan markalardan biri. Yazılımı, kamerası ve diğer özellikleri ile beni cezbeden bir marka ve telefon. Oneplus 9 Pro ya denk gelen Oppo markası hangisi söyler misiniz yanlış anlamayın aşağılamak için değil bilmediğimden soruyorum ?

OnePlus Android sistemini en verimli kullanan markalardan biri. Yazılımı, kamerası ve diğer özellikleri ile beni cezbeden bir marka ve telefon. OnePlus 9 Pro'ya denk gelen Oppo markası hangisi söyler misiniz yanlış anlamayın aşağılamak için değil bilmediğimden soruyorum?

OnePlus, Android sistemini en verimli kullanan markalardan biri (idi). Oxygen OS ile Color OS artık neredeyse birebir aynı OS'lar. Önceden bağımsız yazılıma ve modellere sahip OnePlus; kendileri açıklamıştı Oppo ile birleştiklerini. Şu an OnePlus 9 Pro'ya denk olan cihaz ise; Oppo Find X3 Pro. Birkaç küçük fark dışında tamamen aynı cihazlar.

OnePlus, Android sistemini en verimli kullanan markalardan biri (idi). Oxygen OS ile Color OS artık neredeyse birebir aynı OS'lar. Önceden bağımsız yazılıma ve modellere sahip OnePlus; kendileri açıklamıştı Oppo ile birleştiklerini. Şu an OnePlus 9 Pro'ya denk olan cihaz ise; Oppo Find X3 Pro. Birkaç küçük fark dışında tamamen aynı cihazlar.
Oppo Find X3 Pro buda yok piyasada nereden bulacağım ben bu telefonları.

Bütçeniz nedir, alternatif bir modele yönelinebilir. OnePlus - Oppo falan, bunlar öyle ekstrem kalitede ürün üreten vazgeçilmez markalar değil.

Bütçeniz nedir, alternatif bir modele yönelinebilir. OnePlus - Oppo falan, bunlar öyle ekstrem kalitede ürün üreten vazgeçilmez markalar değil.
10.000 tl ye kadar bütçem var Samsung S20 Fe Samsung S21 Fe S21 daha doğrusu Samsung tavsiye etme ne olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı