OnePlus 9 Pro nereden bulunur?

MI 11T Pro tavsiye ederim. Ben de ezelden beri OnePlus kullanicisiydim, 9'dan itibaren OS'i bozdular.
Hocam 11t Pro 13.000 14.000 Tl arası beni aşıyor ayrıca Snapdragon 888 ısınan kronik sorunlu işlemci 888 Plus olsaydı iyi olurmuş, ben 11t düşünüyorum Mediatek dimensity 1200 ultra stabil, performanslı ve pil odaklı işlemci ama tek sorun 10.000 Tl 11T ye vermeye değer mi ?

Hevesini kaçırmak istemem ancak bu fiyat bandının en mantıklı cihazları S20 FE ve S21 modeli. Ayrıca Samsung tercih etmeme nedeniniz nedir? Bu arada Xiaomi'ye para bağlamak gibi bir gaflete düşmemeniz konusunda sizi şiddetle uyarıyorum.
senelerdir samsung kullandım sorunları yıldırdı beni tamam elektronik şans işi de her telefon mu sorunlu olur o yüzden başka marka denemek istiyorum, belki bir risk alacağım ama o riske girmek istiyorum.

Sarı sitede ve Letgo'da IMEI işlemi yapılmış modeller bulabilirsiniz. Ancak Avrupa sürümünü alın. Çin versiyonlarında güncelleme sonrası IMEI gidiyor. Xiaomi yerine OnePlus tavsiye ederim. Özellikle Avrupa sürümünde oxygen os var diye hatırlıyorum. Çin sürümlerinde Oppo yazılımı olan Color Os olması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı