OnePlus Nord 3 alınır mı?

son çıkan samsunglarda hem bi ısınma problemi oluyo ya zaten ısınması sorun değil benim için pek oyun oynamam, veya biraz daha bekleyip s25 fe almak nasıl olur

Son çıkan Samsung'larda hem bir ısınma problemi oluyor ya zaten ısınması sorun değil benim için pek oyun oynamam, veya biraz daha bekleyip S25 FE almak nasıl olur?

Daha S25 serisi bile çıkmadı bi de FE sürümünün çıkması en az 1 yılı bulur.

son çıkan samsunglarda hem bi ısınma problemi oluyo ya zaten ısınması sorun değil benim için pek oyun oynamam, veya biraz daha bekleyip s25 fe almak nasıl olur
Fe serisi genelde sonraki seri cikmadan hemen once tanitilir hocam. 2025 in kasiminda falan tanitilir yani s25fe. Beklemeye gerek yok s24fe guzel sekilde goturecektir

Fe serisi genelde sonraki seri cikmadan hemen once tanitilir hocam. 2025 in kasiminda falan tanitilir yani s25fe. Beklemeye gerek yok s24fe guzel sekilde goturecektir
teşekkürler ikinize de

Aşırı derecede ısınma ve pil sorunu yanı sıra aşırı performans kısıyor. S24 Feye göre adamakıllı tek artısı daha iyi ekran gövde oranı.
ip 12 nasıl olur hiç ios kullanmadım arada kullansam mı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…