Arkadaşlar, 4500 TL bandında kendime 2. el telefon bakıyorum. Yurt disi telefon düşünüyorum daha uygun olduğundan. Aşağıdaki seçeneklerden hangisi daha iyi bir seçim olur?
1) OnePlus Nord N10
2) OnePlus Nord CE 2
3) Redmi Note 10S
4) Redmi Note 11S
5) Redmi Note 10 Pro
Hocam ben Note 10 Pro kullanmaktayım söylediğiniz modeller içinden en iyisi diyebilirim. Şubat ayından beri kullanıyorum gayet memnunum galerinin fazla şarj yemesi ve kameranın buga girmesi gibi sorunları dışında hiçbir sorun yaşamadım. Şarjı ortalama 12 13 saat boyunca gidiyor günlük kullanımda. Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Hocam ben Note 10 Pro kullanmaktayım söylediğiniz modeller içinden en iyisi diyebilirim. Şubat ayından beri kullanıyorum gayet memnunum galerinin fazla şarj yemesi ve kameranın buga girmesi gibi sorunları dışında hiçbir sorun yaşamadım. Şarjı ortalama 12 13 saat boyunca gidiyor günlük kullanımda. Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Açıkçası saydığım cihazlar içinde Oneplus Nord Ce2 Lite beni 5G desteği ve 120 Hz amoled ekranıyla cezbetti hocam hem de kapalı kutu cihaz. Fakat diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum. Tecrübenizi aktardığıniz için teşekkür ederim.
Açıkçası saydığım cihazlar içinde OnePlus nord CE2 Lite beni 5G desteği ve 120 Hz AMOLED ekranıyla cezbetti hocam hem de kapalı kutu cihaz. Fakat diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyorum. Tecrübenizi aktardığıniz için teşekkür ederim.
Hocam bahsettiğiniz telefon CE 2 mi yoksa CE 2 Lite mı? Tahminimce CE2 fakat dimensity işlemciler hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden bir şey diyemeyeceğim o telefona.
Hocam bahsettiğiniz telefon CE 2 mi yoksa CE 2 Lite mı? Tahminimce CE2 fakat dimensity işlemciler hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden bir şey diyemeyeceğim o telefona.