Oyun OneShot 12.6TL!

293735

Kilopat
Makaleler
15

OneShot indirimde, kendisi çok güzel hikayeye, müziğe sahip bir oyundur. Grafiklerden veya oynayış stilinden dolayı önyargınız varsa ön yargınızı bırakıp oynayın derim. Undertale tarzında bir oyun hatta ben Undertale'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Ib, Undertale, OneShot RPG maker tarzında oyunların en iyileridir diyebiliriz.

Türkçe yaması da var:

12 TL şu oyun için hiçbir şey aslında ve belki zam da alabilir. Kaçırmayın derim.

Undertale en sevdiğim oyundur. Zamanında bitirince bu tarz oyun aramıştım, OneShot’ı bulup direk almıştım. Ama neden bilmiyorum çok sıkılmıştım, şimdi tekrardan şans vermek istiyorum ama şüphem var hala. Siz sevenler nesini sevdiniz? Oynarken sıkılan var mı hiç?

Undertale en sevdiğim oyundur. Zamanında bitirince bu tarz oyun aramıştım, OneShot'ı bulup direk almıştım. Ama neden bilmiyorum çok sıkılmıştım, şimdi tekrardan şans vermek istiyorum ama şüphem var hala. Siz sevenler nesini sevdiniz? Oynarken sıkılan var mı hiç?

Neyinden sıkılmıştınız? Oyunu tam ekran mı oynuyordunuz?

Önceki indirimde kütüphaneye attım. Hiç oynama fırsatım olmadı. Bir oyun hoşunuza gittiyse direkt alın zaten, fiyatı elbet artacaktır.

Undertale en sevdiğim oyundur. Zamanında bitirince bu tarz oyun aramıştım, OneShot’ı bulup direk almıştım. Ama neden bilmiyorum çok sıkılmıştım, şimdi tekrardan şans vermek istiyorum ama şüphem var hala. Siz sevenler nesini sevdiniz? Oynarken sıkılan var mı hiç?
Türkçe yama ile oynadım sıkılmadım bence alınabilir bir oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı