UluTonyukuk Kilopat Katılım 21 Ağustos 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 3 Ekim 2019 #1 Kurmuş olduğum web sitemde onesignal bildirim uygulaması kullanmaktayım fakat bir süredir "Service Worker 403" hatası alıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2019
Kurmuş olduğum web sitemde onesignal bildirim uygulaması kullanmaktayım fakat bir süredir "Service Worker 403" hatası alıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
Teknobyte Hectopat Katılım 15 Ocak 2014 Mesajlar 601 Çözümler 2 3 Ekim 2019 #2 UluTonyukuk dedi: Kurmuş olduğum web sitemde onesignal bildirim uygulaması kullanmaktayım fakat bir süredir "Service Worker 403" hatası alıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Eki Görüntüle 444191 Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunun çözümüne buradan ulaşabilirsin. 403 & 404 Service Worker Errors - HTTPS sites only başlığı altında anlatılanları denemelisin. Artı 0 Eksi
UluTonyukuk dedi: Kurmuş olduğum web sitemde onesignal bildirim uygulaması kullanmaktayım fakat bir süredir "Service Worker 403" hatası alıyorum. Çözümünü bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Eki Görüntüle 444191 Genişletmek için tıkla... Merhaba sorunun çözümüne buradan ulaşabilirsin. 403 & 404 Service Worker Errors - HTTPS sites only başlığı altında anlatılanları denemelisin.