ardacxn58 Picopat Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 211 Çözümler 2 Yer İstanbul , Turkey 17 Nisan 2025 #21 Mete Doru dedi: Şu an kendi telefonumdan attığım resimlerde altta ortada duran iPhone dinamigin Samsung hali. Genişletmek için tıkla... Ha bundan söz ediyorsun kral. Bu bende de aktif ama pek sevmedim.
Mete Doru dedi: Şu an kendi telefonumdan attığım resimlerde altta ortada duran iPhone dinamigin Samsung hali. Genişletmek için tıkla... Ha bundan söz ediyorsun kral. Bu bende de aktif ama pek sevmedim.
M Mete Doru Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 565 Çözümler 1 23 Mayıs 2025 #22 ardacxn58 dedi: Ha bundan söz ediyorsun kral. Bu bende de aktif ama pek sevmedim. Genişletmek için tıkla... Bu ileride çok daha kapsamlı olacak bazı sıkıntıları gördüm
ardacxn58 dedi: Ha bundan söz ediyorsun kral. Bu bende de aktif ama pek sevmedim. Genişletmek için tıkla... Bu ileride çok daha kapsamlı olacak bazı sıkıntıları gördüm
Emir Tahiroğlu Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 53 Daha fazla Sistem Özellikleri SAMSUNG Galaxy Tab A9+ SM-X210 128/8 GB ONE UI 7.0 Android 15 128/8 GB Qualcomm Snapdragon 778+ Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #23 Sakuya Izayoi dedi: Güncelleme yayınlandığında bu güncellemeyi cihazınıza yükleyecek misiniz? Ben tasarımını sevmediğim için yapmayacağım açıkçası. Bence tasarım yönünden One UI 6.1 gayet güzel, uzun bir müddet daha idare edebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet zaten yaptım performans açısımdan çok iyi uygulamalın performansı, ikonları gayet iyi yüklemenizi ÖNERİRİM!
Sakuya Izayoi dedi: Güncelleme yayınlandığında bu güncellemeyi cihazınıza yükleyecek misiniz? Ben tasarımını sevmediğim için yapmayacağım açıkçası. Bence tasarım yönünden One UI 6.1 gayet güzel, uzun bir müddet daha idare edebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet zaten yaptım performans açısımdan çok iyi uygulamalın performansı, ikonları gayet iyi yüklemenizi ÖNERİRİM!