İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 2 gün falan önce İyon Karambit aldım ama şimdi Oni Katanayı almakta kararsızım. İyonu iade edip oniyi alsam mı yoksa iyon kalsa mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2023
2 gün falan önce İyon Karambit aldım ama şimdi Oni Katanayı almakta kararsızım. İyonu iade edip oniyi alsam mı yoksa iyon kalsa mı?
LastShot00 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #2 Oni katana alınır da bana sorarsan iade et iyon karambiti. Oni katana yı aldım memnunum şu an.
LiquidSnake Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 487 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 5600 XT R5 5500 16GB RAM | Playstation 5 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #3 Alınır
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 9 Mart 2023 #4 İtoshi dedi: 2 gün falan önce iyon karambit aldım ama şimdi oni katanayı almakta kararsızım. İyonu iade edip oniyi alsam mı yoksa iyon kalsa mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz hissiyatı kötü.
İtoshi dedi: 2 gün falan önce iyon karambit aldım ama şimdi oni katanayı almakta kararsızım. İyonu iade edip oniyi alsam mı yoksa iyon kalsa mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz hissiyatı kötü.
kadide Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #5 Sadece sapı görünen bir skin için bence değmez, tutuşu farklı olsaydı alınabilirdi.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #6 Kesinlikle tutuşu değiştirilmeli. Zevk almak için bıçakla sağ tık sol tık atsan adam sesini duyuyor öylede bir şey var. Ama iyon karambiti iade edip alınır mı? Alınır o kadar VP verilmiş nasıl olsa.
Kesinlikle tutuşu değiştirilmeli. Zevk almak için bıçakla sağ tık sol tık atsan adam sesini duyuyor öylede bir şey var. Ama iyon karambiti iade edip alınır mı? Alınır o kadar VP verilmiş nasıl olsa.
İ İtoshi Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #7 Mesaj yazan herkese teşekkürler büyük ihtimalle seti alacağım
LastShot00 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #8 Rica ederiz her zaman yazarız. İtoshi dedi: Mesaj yazan herkese teşekkürler büyük ihtimalle seti alacağım Genişletmek için tıkla...
Rica ederiz her zaman yazarız. İtoshi dedi: Mesaj yazan herkese teşekkürler büyük ihtimalle seti alacağım Genişletmek için tıkla...