kritwn Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 2 skin arasında kaldım. Spectrum ve oni arasında karar veremedim. Sizce hangisi?
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.475 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nürburgring 20 Şubat 2023 #2 Şahsen sizin yerinizde olsam ikisini de almazdım. Uzun zaman Oni Phantom kullanan birisi olarak Spectrum daha iyidir diye düşünüyorum.
Şahsen sizin yerinizde olsam ikisini de almazdım. Uzun zaman Oni Phantom kullanan birisi olarak Spectrum daha iyidir diye düşünüyorum.
Uygar Tatar Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 147 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Intel HD Graphics 4000, Amd Radeon 8730M, 8 GB RAM, İntel İ7 3517U Cinsiyet Erkek Meslek Youtube: u1y94r 20 Şubat 2023 #3 Oni çok güzel fakat bazen sıkıyor. Spectrum al y ye bas şarkı dinleye dinleye oyna.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 20 Şubat 2023 #4 kritwn dedi: 2 skin arasında kaldım. Spectrum ve oni arasında karar veremedim. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Tabi ki spectrum.
kritwn dedi: 2 skin arasında kaldım. Spectrum ve oni arasında karar veremedim. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Tabi ki spectrum.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 20 Şubat 2023 #5 Oni tercih ederdim açıkçası.
hukkurilikmilik Femtopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #6 kritwn dedi: 2 skin arasında kaldım. Spectrum ve oni arasında karar veremedim. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben dün spectrum aldım eğer ki para fln fazla yatıran biriysen spectrum al bence. zaten şansına diğer gece pazarlarında oni phantom indirimli gelir indirimle almış olursun
kritwn dedi: 2 skin arasında kaldım. Spectrum ve oni arasında karar veremedim. Sizce hangisi? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben dün spectrum aldım eğer ki para fln fazla yatıran biriysen spectrum al bence. zaten şansına diğer gece pazarlarında oni phantom indirimli gelir indirimle almış olursun
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.086 Çözümler 13 20 Şubat 2023 #7 Spectrum tercih ederdim fakat her silah sürekli oynandığında bayıyor artık. Mümkünse asil Phantom tercih edin sıkmıyor adamı çoğu zaman.
Spectrum tercih ederdim fakat her silah sürekli oynandığında bayıyor artık. Mümkünse asil Phantom tercih edin sıkmıyor adamı çoğu zaman.
Uygar Tatar Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 147 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Intel HD Graphics 4000, Amd Radeon 8730M, 8 GB RAM, İntel İ7 3517U Cinsiyet Erkek Meslek Youtube: u1y94r 20 Şubat 2023 #8 FutureLight dedi: Spectrum tercih ederdim fakat her silah sürekli oynandığında bayıyor artık. Mümkünse asil Phantom tercih edin sıkmıyor adamı çoğu zaman. Genişletmek için tıkla... Ben 2 yıl asil Phantom kullandım bir süre sonra sıkıyor geçen hafta yağmacı Phantom aldım
FutureLight dedi: Spectrum tercih ederdim fakat her silah sürekli oynandığında bayıyor artık. Mümkünse asil Phantom tercih edin sıkmıyor adamı çoğu zaman. Genişletmek için tıkla... Ben 2 yıl asil Phantom kullandım bir süre sonra sıkıyor geçen hafta yağmacı Phantom aldım
L LaSSaa Picopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 62 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #9 Oni kullanan birisi olarak Spectrum öneririm. Başka alternatifleri de rgx ve afet phantom olabilir.