Oni Phantom vs Spectrum Phantom

kritwn

Decapat
Daha fazla  
2 skin arasında kaldım. Spectrum ve oni arasında karar veremedim. Sizce hangisi?

Şahsen sizin yerinizde olsam ikisini de almazdım. Uzun zaman Oni Phantom kullanan birisi olarak Spectrum daha iyidir diye düşünüyorum.

Oni çok güzel fakat bazen sıkıyor.

Spectrum al y ye bas şarkı dinleye dinleye oyna.

2 skin arasında kaldım. Spectrum ve oni arasında karar veremedim. Sizce hangisi?
Açıkçası ben dün spectrum aldım eğer ki para fln fazla yatıran biriysen spectrum al bence. zaten şansına diğer gece pazarlarında oni phantom indirimli gelir indirimle almış olursun

Spectrum tercih ederdim fakat her silah sürekli oynandığında bayıyor artık. Mümkünse asil Phantom tercih edin sıkmıyor adamı çoğu zaman.

Spectrum tercih ederdim fakat her silah sürekli oynandığında bayıyor artık. Mümkünse asil Phantom tercih edin sıkmıyor adamı çoğu zaman.

Ben 2 yıl asil Phantom kullandım bir süre sonra sıkıyor geçen hafta yağmacı Phantom aldım

Oni kullanan birisi olarak Spectrum öneririm. Başka alternatifleri de rgx ve afet phantom olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…