Mustata63 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Hesabımda yağmacı vandal var yağmacı vandalın üstündeki logo ile bu Oni setindeki uğurluk benzer geldi. Almalı mıyım?
Hesabımda yağmacı vandal var yağmacı vandalın üstündeki logo ile bu Oni setindeki uğurluk benzer geldi. Almalı mıyım?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.049 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #2 Bence alınabilir, ek olarak anahtarlığın tarzı bulunuyor mu yoksa Oni Vandal'ın tarzıyla falan kullanılınca rengi mi değişiyor?
Bence alınabilir, ek olarak anahtarlığın tarzı bulunuyor mu yoksa Oni Vandal'ın tarzıyla falan kullanılınca rengi mi değişiyor?
5 561455 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 306 Çözümler 3 28 Mart 2023 #3 iKayraOnur dedi: Bence alınabilir, ek olarak anahtarlığın tarzı bulunuyor mu yoksa Oni Vandal'ın tarzıyla falan kullanılınca rengi mi değişiyor? Genişletmek için tıkla... Evet vandalın hangi rengini kullanırsan uğurlukta ona bürünüyor.
iKayraOnur dedi: Bence alınabilir, ek olarak anahtarlığın tarzı bulunuyor mu yoksa Oni Vandal'ın tarzıyla falan kullanılınca rengi mi değişiyor? Genişletmek için tıkla... Evet vandalın hangi rengini kullanırsan uğurlukta ona bürünüyor.
Mustata63 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #4 561455 dedi: Evet vandalın hangi rengini kullanırsan uğurlukta ona bürünüyor. Genişletmek için tıkla... Yani beyaz yamacı kullanırsam beyazmı oluyor.
561455 dedi: Evet vandalın hangi rengini kullanırsan uğurlukta ona bürünüyor. Genişletmek için tıkla... Yani beyaz yamacı kullanırsam beyazmı oluyor.
5 561455 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 306 Çözümler 3 29 Mart 2023 #5 Mustata63 dedi: Yani beyaz yamacı kullanırsam beyazmı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum oni vandalın hangi rengini kullanırsan o renge bürünüyor sadece.
Mustata63 dedi: Yani beyaz yamacı kullanırsam beyazmı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır dostum oni vandalın hangi rengini kullanırsan o renge bürünüyor sadece.
Mustata63 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #6 561455 dedi: Hayır dostum oni vandalın hangi rengini kullanırsan o renge bürünüyor sadece. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yani görseldeki gibi oluyor vandalın kırmızısını sevmem al miyim en iyisi.
561455 dedi: Hayır dostum oni vandalın hangi rengini kullanırsan o renge bürünüyor sadece. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yani görseldeki gibi oluyor vandalın kırmızısını sevmem al miyim en iyisi.