Şimdi şöyle bir şey var. Biri 1775 Vp diğeri 2175 Vp. Oni f/p skini. Diğer 1775 lik skinlere göre en iyisi oni. Fakat 2175 Vp olan skinlerle yarışamaz. Ha çöp ejder seti hariç.
Şimdi şöyle bir şey var. Biri 1775 VP diğeri 2175 VP. Oni F/P skini. Diğer 1775'lik skinlere göre en iyisi oni. Fakat 2175 VP olan skinlerle yarışamaz. Ha çöp ejder seti hariç.
Paranız Oni'ye yettiği için aldığınız skini savunma düşüncesini bırakıp her skinin alıcısı olduğu gerçeğini benimseyin bence. Bu arada arada 400vp fark olan iki skini karşılaştırmak da komikmiş doğrusu.
Paranız Oni'ye yettiği için aldığınız skini savunma düşüncesini bırakıp her skinin alıcısı olduğu gerçeğini benimseyin bence. Bu arada arada 400VP fark olan iki skini karşılaştırmak da komikmiş doğrusu.
Komik arkadaşsın be kral 1000 VP ye aldım gece pazarından oni yi 8 tanede vandalım var kaosuda kullandım oniyide iyonuda yagmacıyı da asilide delipopuda gaiayı da RGX ide 2 champ ne anlatıyon acaba.
Komik arkadaşsın be kral 1000 VP ye aldım gece pazarından oni yi 8 tanede vandalım var kaosuda kullandım oniyide iyonuda yagmacıyı da asilide delipopuda gaiayı da RGX ide 2 champ ne anlatıyon acaba.
Hepsini çok kez kullandım işim gücüm yok 1000 VPlik vandalımı oveceğim boşa en hızlı bayan vandal kaos şekli anımasyonları ne kadar güzel olursa olsun.