Daylity Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 49 22 Nisan 2022 #1 Onikuma K20 Rgb Işıklı Kamuflaj Grey Pro Gaming Kulaklık Pc/tel/ps4 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şu linkteki kulaklıkta çoklayıcı olmadan laptopa taksam hem kulaklığı hem mikrofonu aynı anda kullanabilir miyim? USB'yi takamıyorum boş giriş yerim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2022
Onikuma K20 Rgb Işıklı Kamuflaj Grey Pro Gaming Kulaklık Pc/tel/ps4 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şu linkteki kulaklıkta çoklayıcı olmadan laptopa taksam hem kulaklığı hem mikrofonu aynı anda kullanabilir miyim? USB'yi takamıyorum boş giriş yerim yok.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 25 Nisan 2022 #2 Daylity dedi: Onikuma K20 Rgb Işıklı Kamuflaj Grey Pro Gaming Kulaklık Pc/tel/ps4 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şu linkteki kulaklıkta çoklayıcı olmadan laptopa taksam hem kulaklığı hem mikrofonu aynı anda kullanabilir miyim? USB'yi takamıyorum boş giriş yerim yok. Genişletmek için tıkla... USB sadece ışığın yanmasını sağlıyor. Jack girişlerini takarsanız kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Daylity dedi: Onikuma K20 Rgb Işıklı Kamuflaj Grey Pro Gaming Kulaklık Pc/tel/ps4 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL şu linkteki kulaklıkta çoklayıcı olmadan laptopa taksam hem kulaklığı hem mikrofonu aynı anda kullanabilir miyim? USB'yi takamıyorum boş giriş yerim yok. Genişletmek için tıkla... USB sadece ışığın yanmasını sağlıyor. Jack girişlerini takarsanız kullanabilirsiniz.