OnlyRaze Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 İnternette Online bır oyun oynarken, 15-20 dakıkada bır kopup tekrar gelıyor. Vodafone kullanıyorum baska bır PC de denedıgımde ınternet gıtmıyor. Sorunun ınternetle olmadıgını dusunuyorum, yardım edebılır mısınız?
İnternette Online bır oyun oynarken, 15-20 dakıkada bır kopup tekrar gelıyor. Vodafone kullanıyorum baska bır PC de denedıgımde ınternet gıtmıyor. Sorunun ınternetle olmadıgını dusunuyorum, yardım edebılır mısınız?
G gast Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 OnlyRaze dedi: İnternette Online bır oyun oynarken, 15-20 dakıkada bır kopup tekrar gelıyor. Vodafone kullanıyorum baska bır PC de denedıgımde ınternet gıtmıyor. Sorunun ınternetle olmadıgını dusunuyorum, yardım edebılır mısınız? Genişletmek için tıkla... Modemin reset deliginden modeme bi reset atip oyle deneyin. (Sorunun internetle olmadigini dusundugunuzu yazmissiniz ama siz gene de deneyin.) Artı 0 Eksi
OnlyRaze dedi: İnternette Online bır oyun oynarken, 15-20 dakıkada bır kopup tekrar gelıyor. Vodafone kullanıyorum baska bır PC de denedıgımde ınternet gıtmıyor. Sorunun ınternetle olmadıgını dusunuyorum, yardım edebılır mısınız? Genişletmek için tıkla... Modemin reset deliginden modeme bi reset atip oyle deneyin. (Sorunun internetle olmadigini dusundugunuzu yazmissiniz ama siz gene de deneyin.)