Benim istediğim şey şu aslında bir oyunda normalde 80 ile 200 arası ping alıyorum. Bu sunucu fransada ve ben bu oyunun sahtesini kendi PC me kurup kendi sunucumu yapıp 0 ping almak istiyorum. Veya başka yoluda varsa onu da yaparım. Kısacası nasıl yapabilirim?
Tersine mühendislik ile yapılabilir. Çok zor ama. Baya zeki olman lazım. Bazı oyunların (Minecraft gibi) Server versiyonu var yada LOL çevrimdışı versyonu vardı bir ara internette. Yapması çok zaman ve zeka gerektiriyor malesef. (Unutmadan söyleyeyim herhangi bir kapalı sisteme tersine mühendislik yapmak başına iş açabilir. Dava vb. gibi. Muhtemelen cezasıda vardır. Ama kendi başına ne için yaptığını belirtmeden farklı forumlardan yardım alabilirsin. George Hotz gibi hikayesinide okuyabilirsin.)
Bir ara zamanın popüler oyunu Knight Online gibi bir oyunun sunucusunu kendi cihazıma kurmuştum.
Sene 2006-2007 olması lazım. Bunun için sunucu dosyaları + Microsoft ODBD + SQL bilgisi gerekmişti. Böyle basit oyuna bunlar istiyorsa yeni nesil oyunları sen düşün.
Benim oynadığım oyun transformice basit bir oyun.Oyunda ping iyi oynıyanlar için çok önemli!
Ben şimdi kendi sunucumu derken Aynı metin2 pvp gibi birşey yapsam ping değer 0 oluyor yapanlar var ama kimseye vermiyorlar.Metin2 pvp si gibi onu yüklemeden giremiyorsunuz malesef.Eğer dediğiniz gibi zor işse yani uzun zaman gerektiren bir şey ise tekrar düşünürüm.
Transformice server kurulumu internette var. Yinede 5-10 TL aylık sunucu alıp ona kurmanı tavsiye ederim. Paylaştığın insanlarda girebilir bu sayede 7/24.(Googleda Transformice Server Kurma olarak ara takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışırım. Başta videoları bile var. Baya basit gibi anlattığın oyun karmaşık olmadığı için. Üstüne üstlük bide WEB tabanlı.)
Evet youtube de var ama onlar web sitesi üzerinden giriyor benim istediğim ise
tam olarak bu.
Web sitesinde açsam 0 ping olcağını sanmıyorum.
Videoda kullanan kişi normalde pingi 100 lerde fakat oyunun sahtesini yapıp kendi evinden oyuna giriyormuş gibi 0 pingle haritaların rekorlarını kırıyor.
Kendin Transformice sunucusu açsan bile sadece sen girersin, başka insanların gireceğini sanmıyorum. Oyuncuların çok büyük bir kısmı varsayılan sunucuda oynuyor, bazıları da herşeyin açık olduğu belli başlı tanınmış sunucularda oynuyor.