MeowingCat
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Computer Scientist & Cat
Merhaba herkese, Online C şeysi olarak birkaç tool var ama çok basitler ve collabration imkanı da yok çoğunda. Bir süredir geliştirdiğim debuggerı ayrıca Online bir IDE/debugger yapmak için de kullanabileceğimi düşündüğümde bir başka tool yapmıştım; onla da bir Online C geliştirme şeysi yaptım. Çoğu zaman kısa kodlar yazmak için ihtiyacımız oluyor, insanlar Discord'da ya da bir yerlerde soru soruyorlar; bu durumda collabration imkanı sağlayan bir tool güzel olur.
Toola şuradan ulaşabilirsiniz:
debugme.online
Sessionınızı paylaşıp arkadaşınızla birlikte kod yazabilirsiniz. Herhangi bir anormallik olursa aşağıdaki terminalden gdb komutlarını kullanabilirsiniz ya da yeni bir terminal split edip oradan da geliştirme yapabilirsiniz.
Yok benim proje geliştirmek için debuggerı kurmam lazım diyorsanız:
github.com
Kodunuzu çalıştırmak için sol üstteki böcek butonuna basmanız yeterli (Play butonu görünümündeki buton devam etme butonu). Derleme hatalarını alttaki terminalde göreceksiniz. Kodunuzu yazdıktan sonra CTRL+S ile kaydetmeyi unutmayın.
Toola şuradan ulaşabilirsiniz:
debugme.online - This website is for sale! - debugme Resources and Information.
This website is for sale! debugme.online is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, debugme.online has it all. We hope you find what you are searching for!

Sessionınızı paylaşıp arkadaşınızla birlikte kod yazabilirsiniz. Herhangi bir anormallik olursa aşağıdaki terminalden gdb komutlarını kullanabilirsiniz ya da yeni bir terminal split edip oradan da geliştirme yapabilirsiniz.
Yok benim proje geliştirmek için debuggerı kurmam lazım diyorsanız:
GitHub - rohanrhu/gdb-frontend: ☕ GDBFrontend is an easy, flexible and extensible gui debugger.
☕ GDBFrontend is an easy, flexible and extensible gui debugger. - rohanrhu/gdb-frontend
Kodunuzu çalıştırmak için sol üstteki böcek butonuna basmanız yeterli (Play butonu görünümündeki buton devam etme butonu). Derleme hatalarını alttaki terminalde göreceksiniz. Kodunuzu yazdıktan sonra CTRL+S ile kaydetmeyi unutmayın.
Son düzenleyen: Moderatör: