Online Ders ve günlük kullanım için kulaklık veya mikrofon tavsiyesi

Abrams

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bütçe 70-150 TL arası. Oyun için istemiyorum kesinlikle, yani büyük, kaba saba bir kulaklık istemiyorum. Günlük kullanımda, boynuma takıp metroda orda burda dışarıya çıkabileceğim bir kulaklık istiyorum. Kulak üstü olacak kulak içi değil. Kablolu kablosuz fark etmez ama mümkünse kablolu olsun, kablosuzların ucuzları kalitesiz kalitelileri de pahalı oluyor ve iPhone gibi bir telefonda da kullanacağım için şarj çok kullanacak.

Mikrofonlu kulaklıklarda kulaklığın yanında mikrofon oluyor genelde o benim pek hoşuma gitmiyor dışarıda falan öyle bir kulaklık kullanırken garip olacak. Eğer istediğim gibi bir kulaklık önerisi olmazsa basit mikrofon da önerebilirsiniz, hani böyle olur ya TV programlarında yakaya falan takarlar o tarz o yoksa da profesyonel mikrofon gibi olmayan sesi karşıya iyi veren bir mikrofon olsa yeter siz anladınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı