M Mec10 Centipat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Selam, bu sene YKS'ye hazırlanıyorum ve bu süreçte Online eğitim platformlarından yararlanmak istiyorum ama ne kadar yararlı olur bilmiyorum kullananlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Selam, bu sene YKS'ye hazırlanıyorum ve bu süreçte Online eğitim platformlarından yararlanmak istiyorum ama ne kadar yararlı olur bilmiyorum kullananlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
0Parşömen Megapat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 370 Çözümler 1 Yer İstanbul 5 Eylül 2022 #2 Hocam diğer platformlar hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak Doping Hafızadan uzak durun. Leş ötesi bir hizmet sunuyor.
Hocam diğer platformlar hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak Doping Hafızadan uzak durun. Leş ötesi bir hizmet sunuyor.
M Mec10 Centipat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 0Parşömen dedi: Hocam diğer platformlar hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak Doping Hafıza'dan uzak durun. Leş ötesi bir hizmet sunuyor. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler peki sadece YouTube üzerinden çalışsam yetersiz mi olur hedef ilk 15 k ve açığa geçeceğim bu sene.
0Parşömen dedi: Hocam diğer platformlar hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak Doping Hafıza'dan uzak durun. Leş ötesi bir hizmet sunuyor. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler peki sadece YouTube üzerinden çalışsam yetersiz mi olur hedef ilk 15 k ve açığa geçeceğim bu sene.
0Parşömen Megapat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 370 Çözümler 1 Yer İstanbul 5 Eylül 2022 #4 Mec10 dedi: Cevabınız için teşekkürler peki sadece YouTube üzerinden çalışsam yetersiz mi olur hedef ilk 15 k ve açığa geçeceğim bu sene. Genişletmek için tıkla... Youtube yeterli olur. İmkanınız varsa özel öğretmenlerden ders alın çok yararlı oluyor.
Mec10 dedi: Cevabınız için teşekkürler peki sadece YouTube üzerinden çalışsam yetersiz mi olur hedef ilk 15 k ve açığa geçeceğim bu sene. Genişletmek için tıkla... Youtube yeterli olur. İmkanınız varsa özel öğretmenlerden ders alın çok yararlı oluyor.