Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar merhaba haftaya vizeler başlıyor Türk dili, İngilizce, inkılap dersleri online. Bunların sınavları yüz yüze mi oluyor?
Arkadaşlar merhaba haftaya vizeler başlıyor Türk dili, İngilizce, inkılap dersleri online. Bunların sınavları yüz yüze mi oluyor?
dragonfly Kilopat Katılım 15 Eylül 2017 Mesajlar 405 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 13 Kasım 2023 #2 Realiond dedi: Arkadaşlar merhaba haftaya vizeler başlıyor Türk dili, İngilizce, inkılap dersleri Online. Bunların sınavları yüz yüze mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Okuldan okula değişir ama genelde yüz yüze oluyor.
Realiond dedi: Arkadaşlar merhaba haftaya vizeler başlıyor Türk dili, İngilizce, inkılap dersleri Online. Bunların sınavları yüz yüze mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Okuldan okula değişir ama genelde yüz yüze oluyor.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.010 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 13 Kasım 2023 #3 Realiond dedi: Arkadaşlar merhaba haftaya vizeler başlıyor Türk dili, İngilizce, inkılap dersleri online. Bunların sınavları yüz yüze mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Okulun online eğitim sisteminden olur gibi ya. Kıçı kırık iki ders için yüz yüze yapılmaz.
Realiond dedi: Arkadaşlar merhaba haftaya vizeler başlıyor Türk dili, İngilizce, inkılap dersleri online. Bunların sınavları yüz yüze mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Okulun online eğitim sisteminden olur gibi ya. Kıçı kırık iki ders için yüz yüze yapılmaz.
gokmenceylann Decapat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #4 IV.MURAT dedi: Okulun Online eğitim sisteminden olur gibi ya. Kıçı kırık iki ders için yüz yüze yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Üniversiteye göre değişiyor o. Çoğu yüz yüze yapıyor Online yapan yer az.
IV.MURAT dedi: Okulun Online eğitim sisteminden olur gibi ya. Kıçı kırık iki ders için yüz yüze yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Üniversiteye göre değişiyor o. Çoğu yüz yüze yapıyor Online yapan yer az.