Online eğitim için 100 TL Webcam ve mikrofon önerisi

Zagor dux est

Megapat
Yer
Antalya
6 ay sonra Online eğitim biteceği için çok para harcamak istemiyorum. Mikrofonlu bir Webcam alınabilir diye düşünüyorum bu fiyata. Daha önce almış olan ya da araştırmış olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. İyi forumlar.

Tecrübem yok Webcam kullanmıyorum ama Trust marka mikrofon kullanıyorum 2 yıl önce ucuza almıştım memnunum biraz araştırdım hem yer hem işlevsellik hem de performans açısından ve fiyatı bakımından bana bu ürün iyi gibi geldi kullanan varsa ya da daha iyisi aynı fiyata düzeltin DEEP BLUE Mikrofonlu Hd Webcam Kamera 720p 30fps Pc Kamera | Trendyol
6 Ay sonra Online eğitim biteceği için çok para harcamak istemiyorum. Mikrofonlu bir Webcam alınabilir diye düşünüyorum bu fiyata. Daha önce almış olan ya da araştırmış olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. İyi forumlar.

Ama arkadaşların dediği gibi droidcam ile kamera aktarıp mikrofonu harici bağlayabilme ihtimaliniz var bağlanıyorsa öyle yapın.Hem daha kaliteli olur sadece mic alırsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı