2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 30 Haziran 2020 #1 Bir konuda bir şeyler öğrenmenin en kolay yollarından biri online eğitim. Siz de kendinizi geliştirmek istiyorsanız aşağıdaki platformlardan yardım alabilirsiniz. Udemy YouTube Master Class Khan Academy BTK Akademi Skillshare Coursera Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2021
Bir konuda bir şeyler öğrenmenin en kolay yollarından biri online eğitim. Siz de kendinizi geliştirmek istiyorsanız aşağıdaki platformlardan yardım alabilirsiniz. Udemy YouTube Master Class Khan Academy BTK Akademi Skillshare Coursera
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 26 Temmuz 2020 #2 Yazılım alanında w3schools'u, resim alanında New Masters Academy'i de tavsiye ederim. İkisi de alanlarında iyi sitelerdendir.
Yazılım alanında w3schools'u, resim alanında New Masters Academy'i de tavsiye ederim. İkisi de alanlarında iyi sitelerdendir.
K kiyarustemi Centipat Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #3 Şu siteleri de unutmayalım lütfen Boğaziçi Enstitüsü Uzaktan & Online Eğitim Sertifika Programları | Boğaziçi Enstitüsü Google Dijital Atölye - Google Dijital Atölye MIT Open Courseware MIT OpenCourseWare | Free Online Course Materials
Şu siteleri de unutmayalım lütfen Boğaziçi Enstitüsü Uzaktan & Online Eğitim Sertifika Programları | Boğaziçi Enstitüsü Google Dijital Atölye - Google Dijital Atölye MIT Open Courseware MIT OpenCourseWare | Free Online Course Materials