burhan23 Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 259 Çözümler 2 1 Aralık 2020 #1 Online eğitimden anlayan var mı? Ben mezunum ilk senem hiçbir şey anlamıyorum. Dershaneye boşuna para veriyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
Online eğitimden anlayan var mı? Ben mezunum ilk senem hiçbir şey anlamıyorum. Dershaneye boşuna para veriyorum.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 1 Aralık 2020 #2 Ben anlıyorum ama anlamayanları anlamıyorum yüz yüze ile ne fark var onu da anlamıyorum. (!) koyayım da anlaşılsın.
Ben anlıyorum ama anlamayanları anlamıyorum yüz yüze ile ne fark var onu da anlamıyorum. (!) koyayım da anlaşılsın.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 1 Aralık 2020 #3 Ülkenin geneli anlamıyor diye biliyorum.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.842 Makaleler 4 1 Aralık 2020 #4 alyhisa dedi: Ben anlıyorum ama anlamayanları anlamıyorum yüz yüze ile ne fark var onu da anlamıyorum. (!) koyayım da anlaşılsın. Genişletmek için tıkla... Umarım ironidir.
alyhisa dedi: Ben anlıyorum ama anlamayanları anlamıyorum yüz yüze ile ne fark var onu da anlamıyorum. (!) koyayım da anlaşılsın. Genişletmek için tıkla... Umarım ironidir.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 1 Aralık 2020 #5 Konu anlatımından değil de test yapması bayağı işe yarıyor. İnteraktiflik de cabası. Ancak tabii ki yüz yüzenin yerini hayatta tutamaz.
Konu anlatımından değil de test yapması bayağı işe yarıyor. İnteraktiflik de cabası. Ancak tabii ki yüz yüzenin yerini hayatta tutamaz.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 1 Aralık 2020 #6 Ciusance dedi: Umarım ironidir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam değil yanlış anlamışsınız. (!)
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #7 Ben lisedeyim ve hiçbir şey anlamıyorum. Sınavların ertelenmesi iyi oldu gibi geliyor ama konular birikince daha zor olacak gibi.
Ben lisedeyim ve hiçbir şey anlamıyorum. Sınavların ertelenmesi iyi oldu gibi geliyor ama konular birikince daha zor olacak gibi.
HsNN Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 242 1 Aralık 2020 #8 Laboratuvar dersleri hariç genelde anlatılanı anlıyorum lakin sınavda ki soruları görünce keyfim kaçıyor
Laboratuvar dersleri hariç genelde anlatılanı anlıyorum lakin sınavda ki soruları görünce keyfim kaçıyor
AXOUSH Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 20 1 Aralık 2020 #9 Ben anlıyorum lâkin anlamayanların hâlini de anlıyorum.
HsNN Kilopat Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 242 1 Aralık 2020 #10 AXOUSH dedi: Bende çok bir şey anlamıyorum, sevmediğim yüzyüze eğitime hasret kaldım. Genişletmek için tıkla... 2.dönem üniversiteler açılır mı sence?
AXOUSH dedi: Bende çok bir şey anlamıyorum, sevmediğim yüzyüze eğitime hasret kaldım. Genişletmek için tıkla... 2.dönem üniversiteler açılır mı sence?